Wheelybug loopfiets

Het merk Wheelybug heeft de leukste loopwagens en loopfietsen voor kindjes vanaf 12 maanden. Wheelybug gebruikt een kleurrijk dieren ontwerp voor de loopwagens en loopfietsen. De Wheelybug loopwagen is uitdagend door het ontwerp en goed voor de ontwikkeling van je kindje. Ook zijn ze erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees meer...

Wheelybug online bestellen

De Wheelybug loopwagen biedt urenlang speelplezier voor je kindje en draagt bij aan de ontwikkeling voor de eerste stapjes. En door de zwenkwieltjes onder de Wheelybug loopwagen kan je kindje er alle kanten mee op en rijdt de Wheelybug loopwagen soepel over vrijwel elke gladde vloer. De Wheelybug gaat mee tot 4 jaar. Dit betekent dat je kindje jaren lang met de Wheelybug kan spelen. Een Weelybug is zowel online als in onze winkels te bestellen.

Eigenschappen en veiligheid Wheelybug

De Wheelybug heeft een maximaal draaggewicht van 25 kg. De Wheelybug is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor van goede kwaliteit. De zitting van de Wheelybug loopwagen is gemaakt van zacht vinyl dit kun je gemakkelijk reinigen met een vochtige doek. Veiligheid is erg belangrijk. De Wheelybug loopwagen heeft een aluminium beugel voor een goede houvast en voldoet aan de veiligheidsnormen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Wheelybug Bij Loopwagen Small

  De Wheelybug Bij Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke Wheelybug loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

 • Quick view

  Wheelybug Tijger Loopwagen Small

  De Wheelybug Tijger Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,-

 • Quick view

  Wheelybug Biggetje Loopwagen Small

  De Wheelybug Biggetje Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

3 Resultaten
Trustpilot