Chicco loopstoel

 

Ben je op zoek naar een Chicco loopstoel? Dan ben je bij Babypark aan het juiste adres. Op Babypark.nl vind je een ruim aanbod aan loopstoeltjes. Op deze pagina zie je onze collectie met de leukste Chicco loopstoelen in verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet?

Lees meer...

 

Speelplezier

De Chicco loopstoelen zijn gemaakt in vrolijke kleuren en van stevige, maar ook comfortabele materialen. Je kindje zal zich uitstekend vermaken in een Chicco loopstoel! De loopstoeltjes zijn voorzien van een activiteitenblad met allerlei leuke speeltjes.

 

Handige eigenschappen

De Chicco loopstoelen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van zwenkwielen. Hierdoor zijn ze in allerlei situaties te gebruiken. De bekleding van de loopstoelen is uitneembaar en uitwasbaar. De specifieke eigenschappen van ieder product vind je in de uitgebreide productbeschrijving bij iedere Chicco loopstoel..

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Chicco 123 Loopstoel

    De Chicco 123 Loopstoel groeit met je kindje mee vanaf 6 maanden tot 3 jaar. De loopstoel beschikt over een speelblad, verstelbare handgrepen, zwenkwieltjes en 6 trapstoppers.
    89,-
1 Resultaten