Smallstuff loopwagen

De Smallstuff loopwagens helpen je kindje bij het zetten van de eerste stapjes en stimuleert de ontwikkeling van je kindje op spelenderwijs. De Smallstuff loopwagens hebben een stoere uitstraling en een leuk vrolijk design. Door het stevige handvat kan je kindje zich extra goed vasthouden tijdens het lopen en spelen met de Smallstuff Loopwagen. Dit geeft net even extra stevigheid en grip voor kindje, de Smallstuff loopwagen is te gebruiken vanaf 6 maanden.

Lees meer...

Plezier van de Smallstuff loopwagen

De Smallstuff loopwagen bied je kindje plezier en uitdaging. Je kindje kan zijn eigen speelgoed en spulletjes meenemen in de Smallstuff loopwagen door de open ruimte in het midden, zo word de Smallstuff loopwagen helemaal eigen voor jou kindje. De Smallstuff loopwagen is ook erg leuk als cadeau je geeft iets waar je kindje echt wat aan heeft en waarbij hij of zij uren lang speelplezier van heeft zo blijft je kindje actief bezig. Door het stijlvolle design van de Smallstuff loopwagen kan de loopwagen dan ook gemakkelijk in huis blijven staan zonder dat je je er aan stoort.

Kwaliteit en eigenschappen van de Smallstuff loopwagen

De Smallstuff loopwagens hebben een goede kwaliteit doordat er hoogwaardige materialen gebruikt worden voor de Smallstuff loopwagens. Doordat er hoogwaardige materialen gebruikt worden voor de Smallstuff loopwagen is dit ook extra veilig voor je kindje omdat er geen schadelijke stoffen gebruikt worden in het materiaal. De loopwagens van Smallstuff op deze pagina kun je gemakkelijk online bestellen. In veel gevallen is de loopwagen direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, je in de meeste gevallen je bestelling de volgende dag al thuis kunt verwachten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Smallstuff Houten loopwagen

    De Smallstuff Houten loopwagen helpt je kindje bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes. Daarnaast kan je kindje zich urenlang vermaken met de stijlvolle vrachtwagen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

    124,95

    109,95

1 Resultaten