loopstoel, loopstoelen

Topmark loopstoel

In de Topmark loopstoel leert je kindje veilig lopen en spelen. Veiligheid staat bij Topmark altijd voorop! De Topmark loopstoelen zijn zo ontwikkeld dat je kindje zichzelf eenvoudig en veilig kan verplaatsen.

Lees meer...

Praktisch in gebruik

De Topmark loopstoelen beschikken over een wat hogere rugleuning waardoor je kindje stevig zit. Bovendien zijn de loopstoelen inklapbaar. Zo kun je ze dus gemakkelijk meenemen op vakantie of bij een bezoekje aan opa & oma. De bekleding van de loopstoelen is verwijderbaar en uitwasbaar.

Eenvoudig & snel bestellen

De Topmark loopstoelen zijn eenvoudig online te bestellen. Met enkele muisklikken ligt de Topmark loopstoel in de kleur naar keuze in je winkelmand. Bij Babypark profiteer je altijd van onze Laagste Prijs Garantie. Is het product elders goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in drie verschillende hoogtes en kan ook worden gebruikt als loopwagen en schommelstoel. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 12 kg.
  74,90
 • Quick view

  Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
  59,-
2 Resultaten
Trustpilot