Babymoov luiertassen

Maak jouw kinderwagen compleet met een Babymoov luiertas! De luiertassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte luiertas te vinden! Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Babymoov luiertassen. Door te klikken op een desbetreffende luiertas verschijnt er een uitgebreide productbeschrijving met meer details over de tas zoals bijgeleverde accessoires en afmetingen.

Lees meer...

Handige details van een Babymoov luiertas

Bij een Babymoov luiertas zit een verschoningsmatje inbegrepen, zodat je op elke gewenste plek je kindje kunt verschonen. Bovendien zijn de tassen voorzien van een thermovak waarin je een warm gemaakt flesje van je kindje kunt bewaren. Een Babymoov luiertas is handig ingedeeld met allerlei praktische vakjes.

Luiertas bestellen

Een Babymoov luiertas straalt luxe uit! Zo'n luiertas mag niet aan je babyuitzet onbreken. De Babymoov luiertassen zijn zowel online als in onze megastores verkrijgbaar. Niet alle modellen zijn in alle kleuren aanwezig in onze winkels, dus als je op zoek bent naar een specifieke kleur/model Babymoov luiertas kun je het beste contact met ons opnemen om te informeren naar de actuele beschikbaarheid. Bij online bestellen profiteer je van gratis verzenden.  Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Le Sancy Luiertas Rugzak

  De sportieve Babymoov Le Sancy Luierrugtas is zeer praktisch. Het heeft verschillende vakjes, thermovak en een verschoningsmatje. Door middel van kinderwagenhengels kan het hangen aan de kinderwagen.
 • Quick view

  Babymoov Champs-Elysées Luiertas

  De Babymoov Champs-Elysées Luiertas Mineral Blue is zeer praktisch. Het heeft verschillende vakjes, thermovak, verschoningsmatje en een luieretui. Door middel van kinderwagenhengels kan het hangen aan de kinderwagen.

  Normale prijs: 84,90

  Special Price 73,90

2 Resultaten