Little Company, Little Company luiertassen

2 Resultaten
2 Resultaten

Doomoo Basics luiertassen

 

Een verzorgingstas is een musthave wanneer je met je kindje op pad gaat. In een luiertas kan je alle verzorgingsproducten van je kindje bewaren die je onderweg nodig denkt te hebben zoals luiers, billendoekjes, flesjes etcetera. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan luiertassen.

 

Van luiertas naar reiswieg

Het merk Doomoo Basics heeft handige verzorgingstassen in haar collectie die allemaal handige opbergvakken hebben om heel veel verzorgingsproducten mee te nemen. De Doomoo Basics verzorgingstassen zijn sterk en stevig doordat ze gemaakt zijn van polyester. Een voorbeeld van een Doomoo Basics verzorgingstas is de Doomoo Basics Baby Travel verzorgingstas. Deze tas is ideaal voor onderweg omdat je deze kunt ombouwen tot een reiswieg. Zo kan je kindje overal slapen! De Doomoo Basics luiertas heeft verder grote opbergvakken en zelfs een isothermisch opbergvak. Je kunt dus voortaan voor je kindje voeding meenemen dat op temperatuur blijft.

 

Over Doomoo Basics

Doomoo Basics is een merk dat vooral bekend staat om het produceren van zitzakken en (voedings)kussens. De producten van Doomoo Basics kenmerken zich door een extreem zachte soepele toplaag en het gebruik van microvezelkorrels zorgen voor een zeer comfortabele (zit)ervaring. Naast zitzakken en kussens zijn er ook nog andere producten van Doomoo Basics verkrijgbaar. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.