Thule luiertassen

Vervoer de spulletjes voor jouw kindje in een mooie en praktische Thule luiertas. Zo’n tas is speciaal gemaakt voor het zo hygiënisch en praktisch mogelijk opbergen van luiers, flessen, spenen en billendoekjes. Zo kun je de fles voor je kindje gescheiden opbergen van andere spulletjes, mocht de fles lekken. Vaak zit bij de aankoop van een Thule luiertas ook een aankleedkussen inbegrepen. Met een Thule luiertas ben je op alles voorbereid. Lees meer...

De draagmethodes van Thule luiertassen

Thule luiertassen zijn meestal op meerdere manieren te dragen. In een handomdraai verander je de Thule luiertas van een schoudertas in een rugzak en andersom. Aan een Thule luiertas zitten over het algemeen haken om de tas aan de Thule kinderwagen vast te maken.

Leuk bij jouw Thule kinderwagen

De meeste Thule luiertassen passen perfect bij een Thule kinderwagen. In de productbeschrijvingen van Thule luiertassen lees je meestal bij welk type Thule kinderwagen de Thule luiertas past. Natuurlijk kun je een Thule luiertas ook los van een Thule kinderwagen gebruiken.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Thule Luiertas

  De Thule Luiertas is een perfecte aanvulling op jouw Thule Sleek kinderwagen. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De luiertas kan op verschillende manieren gedragen worden.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 99,-

 • Quick view

  Thule Sapling Sling Rugzak

  De Thule Sapling Sling Rugzak is compact en beschikt over vakken voor de verzorgingsspullen van je kindje. Je kan de tas handig aan de Thule Sapling Draagzak bevestigen of aan de schouderbanden op je rug meedragen.
  49,95
 • Quick view

  Thule Spira Weekendtas

  Deze Thule Spira Weekendtas is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De weekendtas beschikt over voldoende ruimte om alle verzorgingsspullen van je kindje mee te nemen.
  199,95
 • Quick view

  Thule Spira Horizontal Verzorgingstas

  Deze Thule Spira Horizontal Verzorgingstas is een praktische tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De weekendtas beschikt over voldoende ruimte om alle verzorgingsspullen van je kindje mee te nemen.
  179,95
4 Resultaten
Trustpilot