Luvion babyfoon met camera

Bij Babypark voeren wij verschillende kwaliteitsmerken in ons assortiment. Zo hebben wij ook de Luvion babyfoons met camera. Luvion is een relatief jong Nederlands merk dat vooral populair is onder jonge ouders. Hoewel Luvion in Delft is opgericht, opereert het inmiddels al in 25 landen. Luvion biedt met zijn producten dan ook alles wat een ouder van tegenwoordig zou kunnen wensen in een babyfoon.

Lees meer...

Luvion videofoons

Met een Luvion babyfoon met camera kun je uiteraard camerabeelden doorsturen naar een ouderstation en/of jouw eigen smartphone/tablet/pc indien het betreffende product WiFi ondersteunt. Door naast geluid ook beeld te zien, heb je een nog beter idee wat er aan de hand is. Dit geeft ouders ook meer bewegingsvrijheid want je hoeft niet voor de zekerheid toch even een blik in de kinderkamer te werpen. Geen knagend gevoel wanneer je bij de buren op de koffie bent of, wanneer je een babyfoon met groot bereik hebt, ergens in de tuin bezig bent of vuilnis wegbrengt. Kies je voor een Luvion videofoon met WiFi dan heb je zelfs overal toegang tot de camera’s in de kinderkamer (mits je op locatie internettoegang hebt natuurlijk). Alles is beveiligd met een wachtwoord en 100% storingsvrij zodat je altijd perfect beeld hebt. En wil je een notificatie ontvangen wanneer jouw kindje ontwaakt, dan kun je dat via de app laten versturen. Zo ben je er op afstand toch nog bij wanneer hij/zij de ochtend begint.

Luvion videofoon bestellen

Vanuit ons assortiment zijn de Luvion babyfoons met camera eenvoudig te bestellen. Vaak hebben wij ze ook op voorraad waardoor wij ze dezelfde dag nog kunnen versturen (indien de bestelling voor 20:00 uur is geplaatst). Boven de 20 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en door onze laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Uiteraard is ons Luvion videofoon assortiment ook te bekijken in onze 10 megastores. Daar kunnen onze verkoopspecialisten je alles vertellen over de Luvion videoons.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.

  299,-

  269,-

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Edition

  De Luvion Essential Babyfoon Limited Edition is een bijzondere uitvoering van de Luvion Essential. Deze uitvoering is een echte eyecatcher in je interieur dankzij de unieke parelwitte kleur en houtprint.

  169,-

  143,65

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  211,65

 • Quick view

  Luvion Essential Plus Babyfoon

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is een gebruiksvriendelijke en complete beeldbabyfoon. De babyfoon heeft een beweegbare camera met zoomfunctie en een batterij met een extra lange levensduur.

  199,-

  179,-

 • Beste uit de test
  Quick view

  Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon

  De Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon is voorzien is van een helder 7 inch kleurenbeeldscherm, een terugspreekfunctie en temperatuurweergave. Zo houd je eenvoudig een oogje in het zeil.

  259,-

  199,20

 • Quick view

  Luvion Supreme Connect Babyfoon

  Met de Luvion Supreme Connect Babyfoon kun je wereldwijd via je smartphone of tablet contact maken met de babyfoon door middel van WiFi. Zo mis je niets van de ontwikkeling van je kindje, waar je ook bent!

  235,-

  189,-

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon

  Met de Luvion Essential Babyfoon kun je eenvoudig en op een veilige manier je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  159,-

  119,20

 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Easy Plus Babyfoon

  De Luvion Easy Plus Babyfoon is een praktische babyfoon die eenvoudig en logisch in gebruik is. De babyfoon is storingsvrij zodat je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden op het 2,4” kleuren LCD scherm.

  119,-

  99,95

 • Quick view

  Luvion Easy Babyfoon

  De Luvion Easy Babyfoon is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een camera met nachtzicht. De camera kan worden opgehangen maar kan ook zelfstandig staan. Hierdoor heb je je kindje altijd goed in beeld.

  99,-

  68,88

 • Quick view

  Luvion Grand Elite Extra Camera

  De Luvion Grand Elite Extra Camera is een extra camera voor uw Luvion Grand Elite babyfoon. Zo kun je meerdere kindjes tegelijkertijd in de gaten houden. De camera is draadloos en gemakkelijk te verplaatsen.

  104,-

  57,99

 • Quick view

  Luvion Prestige Touch 2 Eco Extra Camera

  De Luvion Prestige Touch 2 Eco Extra Camera is een handige uitbreiding voor de Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon. Met deze camera kun je bij twee kindjes tegelijkertijd een oogje in het zeil houden.

  104,-

  84,95

11 Resultaten