Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Luvion babyfoon met camera

Bij Babypark voeren wij verschillende kwaliteitsmerken in ons assortiment. Zo hebben wij ook de Luvion babyfoons met camera. Luvion is een relatief jong Nederlands merk dat vooral populair is onder jonge ouders. Hoewel Luvion in Delft is opgericht, opereert het inmiddels al in 25 landen. Luvion biedt met zijn producten dan ook alles wat een ouder van tegenwoordig zou kunnen wensen in een babyfoon.

Lees meer...

Luvion videofoons

Met een Luvion babyfoon met camera kun je uiteraard camerabeelden doorsturen naar een ouderstation en/of jouw eigen smartphone/tablet/pc indien het betreffende product WiFi ondersteunt. Door naast geluid ook beeld te zien, heb je een nog beter idee wat er aan de hand is. Dit geeft ouders ook meer bewegingsvrijheid want je hoeft niet voor de zekerheid toch even een blik in de kinderkamer te werpen. Geen knagend gevoel wanneer je bij de buren op de koffie bent of, wanneer je een babyfoon met groot bereik hebt, ergens in de tuin bezig bent of vuilnis wegbrengt. Kies je voor een Luvion videofoon met WiFi dan heb je zelfs overal toegang tot de camera’s in de kinderkamer (mits je op locatie internettoegang hebt natuurlijk). Alles is beveiligd met een wachtwoord en 100% storingsvrij zodat je altijd perfect beeld hebt. En wil je een notificatie ontvangen wanneer jouw kindje ontwaakt, dan kun je dat via de app laten versturen. Zo ben je er op afstand toch nog bij wanneer hij/zij de ochtend begint.

Luvion videofoon bestellen

Vanuit ons assortiment zijn de Luvion babyfoons met camera eenvoudig te bestellen. Vaak hebben wij ze ook op voorraad waardoor wij ze dezelfde dag nog kunnen versturen (indien de bestelling voor 20:00 uur is geplaatst). Boven de 20 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en door onze laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Uiteraard is ons Luvion videofoon assortiment ook te bekijken in onze 10 megastores. Daar kunnen onze verkoopspecialisten je alles vertellen over de Luvion videoons.

Lees minder...

Filters

Prijs
Slaapliedjes
Temperatuurweergave
Terugspreekfunctie
Volume regelbaar
Compatibel met App
Filteren

9 producten

Populariteit
  • Luvion Grand Elite 4 Connect Crib - Babyfoon
    279,- Adviesprijs 0,-
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader