16 Resultaten
  • Quick view Top Sleep Jubilee Pocket Matras

    Top Sleep Jubilee Pocket Matras

    Uit voorraad leverbaar
    299,-
16 Resultaten

Matrassen 90x200

Is jouw kind toe aan een normaal eenpersoonsbed dan is de 90x200 cm matras een hele gangbare maat die ook gewoon geschikt is voor de meeste volwassen personen. Matrassen komen in verschillende maten en materialen. De materialen zijn bepalend voor het comfort en overige eigenschappen van het matras. De meest gebruikte vulling is het koudschuim, ook bekend als High Resilience-schuim (HR-schuim). Vaak is er altijd wel een laag van dit schuim in een matras te vinden. De naam heeft overigens niet met temperatuur te maken maar met de productiewijze.

90x200 matras met passerelle

Er zijn wel matrassen waarbij temperatuur een rol speelt. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Matras Charlotte die over een wasbare stretch tijk beschikt met passerelle. Passerelle is speciaal ontworpen om een betere vochtregulatie te realiseren. Vocht wordt opgenomen van het huidoppervlak en verdeeld over een grote oppervlakte zodat het overtollige vocht snel kan verdampen. Dit resulteert in een droger en comfortabeler gevoel tijdens het slapen.

Anti-allergische matrassen 90x200 cm

Veel van de matrassen van 90x200 cm die wij bij Babypark verkopen, zijn ook antiallergisch omdat ze bijvoorbeeld van een anti-allergene hoes zijn voorzien. Bij de 90x200 matras van Life Time heeft de matrashoes zelfs een ‘Sanitized’-behandeling gehad dat bacteriën, geuren, meeldauw en stofmijt tegengaat. Daarnaast is het ook getest op verkeerde stoffen. Verder bestaat het matras uit 7-zones koudschuim voor een goede lichaamsondersteuning. Bij Babypark hebben wij ook matrassen met een tijk van luxe damast en matrassen die gevuld zijn met dacron voor een comfortabele slaapervaring. Kom onze matrassen zelf eens testen in een van onze 10 megastores in Nederland. Onze verkoopspecialisten geven je graag een goed advies over een matras van 90x200 cm. Online bestellen kan natuurlijk ook altijd. Verzending boven de 20 euro is gratis en als het matras op voorraad is en voor 20:00 uur besteld dan verzenden wij dezelfde dag nog.