Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matrassen 90x200

Is jouw kind toe aan een normaal eenpersoonsbed dan is een 90x200 cm matras een hele gangbare optie die ook geschikt is voor de meeste volwassenen. Matrassen komen in verschillende maten en materialen. De materialen zijn bepalend voor het comfort en overige eigenschappen van het matras. De meest gebruikte vulling is het koudschuim, ook bekend als High Resilience-schuim (HR-schuim). Vaak is er altijd wel een laag van dit schuim in een matras te vinden. De naam heeft overigens niet met temperatuur te maken maar met de productiewijze.

Lees meer...

90x200 matras met passerelle

Er zijn wel matrassen waarbij temperatuur een rol speelt. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een matras die over een wasbare stretch tijk beschikt met passerelle. Passerelle is speciaal ontworpen om een betere vochtregulatie te realiseren. Vocht wordt opgenomen van het huidoppervlak en verdeeld over een grote oppervlakte zodat het overtollige vocht snel kan verdampen. Dit resulteert in een droger en comfortabeler gevoel tijdens het slapen.

Anti-allergische matrassen 90x200 cm

Veel van de matrassen van 90x200 cm die wij bij Babypark verkopen, zijn ook antiallergisch omdat ze bijvoorbeeld van een anti-allergene hoes zijn voorzien. Bij Babypark hebben wij ook matrassen met een tijk van luxe damast en matrassen die gevuld zijn met dacron voor een comfortabele slaapervaring. Kom onze matrassen zelf eens testen in een van onze 10 megastores in Nederland. Onze verkoopspecialisten geven je graag een goed advies over een matras van 90x200 cm. Online bestellen kan natuurlijk ook altijd. Verzending boven de 20 euro is gratis en als het matras op voorraad is en voor 20:00 uur besteld dan verzenden wij dezelfde dag nog.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

Populariteit
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader