Matrassen 90x200

Is jouw kind toe aan een normaal eenpersoonsbed dan is een 90x200 cm matras een hele gangbare optie die ook geschikt is voor de meeste volwassenen. Matrassen komen in verschillende maten en materialen. De materialen zijn bepalend voor het comfort en overige eigenschappen van het matras. De meest gebruikte vulling is het koudschuim, ook bekend als High Resilience-schuim (HR-schuim). Vaak is er altijd wel een laag van dit schuim in een matras te vinden. De naam heeft overigens niet met temperatuur te maken maar met de productiewijze.

Lees meer...

90x200 matras met passerelle

Er zijn wel matrassen waarbij temperatuur een rol speelt. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een matras die over een wasbare stretch tijk beschikt met passerelle. Passerelle is speciaal ontworpen om een betere vochtregulatie te realiseren. Vocht wordt opgenomen van het huidoppervlak en verdeeld over een grote oppervlakte zodat het overtollige vocht snel kan verdampen. Dit resulteert in een droger en comfortabeler gevoel tijdens het slapen.

Anti-allergische matrassen 90x200 cm

Veel van de matrassen van 90x200 cm die wij bij Babypark verkopen, zijn ook antiallergisch omdat ze bijvoorbeeld van een anti-allergene hoes zijn voorzien. Bij Babypark hebben wij ook matrassen met een tijk van luxe damast en matrassen die gevuld zijn met dacron voor een comfortabele slaapervaring. Kom onze matrassen zelf eens testen in een van onze 10 megastores in Nederland. Onze verkoopspecialisten geven je graag een goed advies over een matras van 90x200 cm. Online bestellen kan natuurlijk ook altijd. Verzending boven de 20 euro is gratis en als het matras op voorraad is en voor 20:00 uur besteld dan verzenden wij dezelfde dag nog.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Top Sleep Charlotte Foamflex Matras 90 x 210 cm

  Het Top Sleep Charlotte Foamflex Matras 90 x 210 cm is een matras met een koudschuim kern. Erg handig is de wasbare stretch tijk met 'Passerelle'. Passerelle bevordert het comfort en het welzijn tijdens het slapen.
  418,-
 • Quick view

  Top Sleep Jubilee Pocket Matras

  Het Top Sleep Jubilee Pocket Matras is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  299,-
 • Quick view

  Life Time Natuurlatex Matras 90 x 200 cm

  Het Life Time Natuurlatex Matras 90 x 200 cm beschikt over een kern van natuurlatex. De hoes hiervan is afritsbaar waardoor het in de wasmachine gewassen kan worden. Een matras wat lang mee gaat en lekker comfortabel ligt.
  584,-
 • Quick view

  Bopita Koudschuim Matras 90 x 200 cm

  De Bopita Koudschuim Matras 90 x 200 cm is een kwalitatief matras met een koudschuim kern. Daarnaast is de hoes van polyester materiaal waardoor je er lang plezier van hebt. De hoes is verder niet afneembaar of wasbaar.

  185,-

  165,-

19 Resultaten