aerosleep

Babymatras 40x80 cm

Een babymatrassen van 40x80 is een perfect wieg matras. De afmeting van 40x80cm horen bij een wieg met standaard afmetingen. Behalve matrassen in de deze maat, kun je bij Babypark ook terecht voor hoeslakens & moltons in deze maat. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer informatie over de specifieke eigenschappen van de babymatrassen.

Lees meer...

Babymatras of wiegmatras op maat

Niet iedere wieg heeft de afmetingen van 40x80cm. Er zijn ook extra grote wiegen, hier is een wiegmatras van 40x90cm voor nodig. Wil je voor je kindje een ovale wieg gaan gebruiken? Ook dan is het belangrijk om een babymatras op maat te gebruiken. Bij Babypark is het mogelijk om een babymatras exact op maat te laten maken. Dat kan op basis van exacte afmetingen of met behulp van een mal (bijvoorbeeld van het oorspronkelijke matras). Informeer naar de voorwaarden.

Kiezen van een babymatras 40x80cm

Het valt misschien niet mee om een keuze te maken voor het juist 40x80cm matras en de bijhorende accessoires voor het wieg matras. Onze productspecialisten helpen je graag. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze megastores, maar ook online helpen we je graag met advies over onze babymatrassen. Zo kun je bijvoorbeeld via WhatsApp (0488 488 888) of via vragen@babypark.nl je vraag stellen aan één van onze productspecialisten. Samen met jou kijken we dan welk babymatras van 40x80cm het meest geschikt is voor in jouw wieg.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm

  Het Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor de meeste wiegjes. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 7 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  32,99

  29,99

 • Quick view

  Matras Celsius Medical 40 x 80 cm

  Dit Matras Celsius Medical 40 x 80 cm zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en is voorzien van luchtkanalen.
  129,-
 • Quick view

  Matras Lars Wieg

  Het Matras voor de Lars Wieg is onmisbaar wanneer je je kindje wilt laten slapen in de stijlvolle Lars Wieg. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is bovendien comfortabel voor je kindje.

  38,49

  34,99

 • Quick view

  Aerosleep Matras Ecolution Pack 40 x 80 cm

  Met het Aerosleep Matras Ecolution Pack 40 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Ecolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

  99,95

  79,95

 • Quick view

  Puck Koudschuim Tencel Matras 40 x 80 cm

  Op dit Puck Koudschuim Tencel Matras 40 x 80 cm zal je kindje comfortabel liggen in het 40 x 80 cm wiegje. Het matras is anti allergisch, beschikt over een matrasdikte van 8 cm en voldoet aan de veiligheidsnorm.

  54,99

  49,99

 • Quick view

  Pretura Matras Koudschuim 40 x 80 cm

  Het Pretura Matras Koudschuim 40 x 80 cm zorgt voor een goede ondersteuning. De optimale drukverdeling en slaapcomfort zorgt ervoor dat je baby zich goed kan ontspannen.
  65,-
 • Quick view

  Matras Celsius Medical Lars Wieg

  Matras Celsius Medical zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  129,-
 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  69,-
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 80 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  84,95
 • Quick view

  Happy Baby Tencel Wiegmatras 40 x 80 cm

  Op het Happy Baby Tencel Wiegmatras 40 x 80 cm zal je kindje heerlijk slapen. Het matras is gemaakt van hoogwaardig materiaal en behoud zijn veerkracht. Ook is het matras anti allergisch en anti huisstofmijt

  46,50

  43,95

10 Resultaten
Trustpilot