Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matrassen

Babymatras 40x80 cm

Een babymatrassen van 40x80 is een perfect wieg matras. De afmeting van 40x80cm horen bij een wieg met standaard afmetingen. Behalve matrassen in de deze maat, kun je bij Babypark ook terecht voor hoeslakens & moltons in deze maat. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer informatie over de specifieke eigenschappen van de babymatrassen.

Lees meer...

Babymatras of wiegmatras op maat

Niet iedere wieg heeft de afmetingen van 40x80cm. Er zijn ook extra grote wiegen, hier is een wiegmatras van 40x90cm voor nodig. Wil je voor je kindje een ovale wieg gaan gebruiken? Ook dan is het belangrijk om een babymatras op maat te gebruiken. Bij Babypark is het mogelijk om een babymatras exact op maat te laten maken. Dat kan op basis van exacte afmetingen of met behulp van een mal (bijvoorbeeld van het oorspronkelijke matras). Informeer naar de voorwaarden.

Kiezen van een babymatras 40x80cm

Het valt misschien niet mee om een keuze te maken voor het juist 40x80cm matras en de bijhorende accessoires voor het wieg matras. Onze productspecialisten helpen je graag. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze megastores, maar ook online helpen we je graag met advies over onze babymatrassen. Zo kun je bijvoorbeeld via WhatsApp (0488 488 888) of via vragen@babypark.nl je vraag stellen aan één van onze productspecialisten. Samen met jou kijken we dan welk babymatras van 40x80cm het meest geschikt is voor in jouw wieg.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader