Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matrassen

Peutermatras 70x150 cm

Een standaard peutermatras heeft afmetingen van 70 x 150 cm. Op deze pagina zie je in één oogopslag welke peuter matrassen wij jou kunnen aanbieden. Uiteraard bieden wij ook matrassen aan in andere maten. Bij ieder matras vind je een beschrijving met de belangrijkste eigenschappen van het desbetreffende peutermatras. Zo kun jij bepalen welk 70x150 matras het beste past bij jouw kindje. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag!

Lees meer...

Matras 70x150 met unieke eigenschappen

Veel van onze matrassen hebben antiallergische of anti allergene eigenschappen. Dat betekent dat het matras nauwelijks of geen bacteriën aantrekt waar je kindje allergisch voor kan zijn. Sommige peuter matrassen zijn daarnaast extra luchtdoorlatend, waardoor een ophoping van bacteriën wordt voorkomen. Daarnaast zal je kindje op een luchtdoorlatend peuter matras minder snel zweten. Wordt het peuter matras toch nat, dan is het ook weer vrij snel droog. De meeste 70x150 matrassen hebben een afritsbaar tijk. Ideaal als het matras toe is aan een wasbeurt!

70x150 peutermatras (online) bestellen

Matrassen zijn bij Babypark zowel online als in onze megastores te bestellen. Het aanbod aan peutermatrassen is behoorlijk gevarieerd. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag bij het kiezen van een 70x150 matras dat bij jouw wensen past. Als je er niet uit komt kun je altijd langskomen in één van onze megastores of contact met ons opnemen via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp).

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader