Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matrassen

Kindermatras 90x200 cm

Met de matrassen van Babypark ben je verzekerd van een goede nachtrust. Je vindt in het assortiment van Babypark veel verschillende kindermatrassen, peutermatrassen en baby matrassen. Ieder matras heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Op deze pagina vind je ons overzicht met 90x200cm. Deze kindermatrassen zijn geschikt voor een standaard 1-persoonsbed. In de productbeschrijvingen lees je meer over de unieke eigenschappen van ieder 90x200 matras.

Lees meer...

Bijpassend hoeslaken bij kindermatras

Met een matrasbeschermer en een bijpassend 90x200cm hoeslaken is een matras klaar voor gebruik. Via Babypark.nl kun je deze accessoires voor het 90x200 matras eenvoudig mee bestellen. Ook in onze megastores is een ruim aanbod te vinden van kindermatrassen en de bijbehorende hoeslakens. Onze productspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken van een 90x200 matras dat bij jou past. Ook over de juiste accessoires kunnen zij je alles vertellen.

Een 90x200 kindermatras voor jouw kindje

Wat een bijzondere stap is het wanneer je kindje in een echt eenpersoonsbed gaat slapen. Bij een 90x200 ledikant hoort natuurlijk een passend matras. Een kindermatras verschilt feitelijk niet van een ander matras. Let vooral op het maximale draaggewicht van het matras. Het is tenslotte de bedoeling dat je kindje heel wat jaren plezier van het 90x200 matras zal gaan beleven. Bij ieder matras vind je de eigenschappen. Heb je nog vragen? Neem dan via 0488 488 888 contact met ons op of kom langs in één van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

16 producten

Populariteit
Filteren

16 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader