aerosleep

Flexa matrassen

Je kind maakt elke dag van alles mee en 's nachts heeft het rust nodig om alle indrukken te kunnen verwerken. Goede slaap verbetert de concentratie, het geheugen en de creativiteit van je kind en is daarnaast onmisbaar voor de ontwikkeling van lees- en rekenvaardigheden. Een goed matras is daarom essentieel. Op deze pagina tref je ons aanbod Flexa matrassen aan. Sommige Flexa matrassen zijn speciaal bedoeld voor een Flexa bed.

Lees meer...

Meegroeimatras van Flexa

Soms kan een Flexa matras groter gemaakt worden. Het gaat vaak om een Flexa kindermatras die speciaal gemaakt is voor een juniorbed. Een juniorbed kan in sommige gevallen groter gemaakt worden en dus aangepast worden op de groei van je kindje. Een meegroeimatras van Flexa heeft meestal een extra stuk dat aan het matras bevestigd kan worden zodat het matras langer wordt. Een meegroeimatras van Flexa is meestal een schuimmatras. Een Flexa matras met pocketveer is meestal niet verkrijgbaar in de vorm van een meegroeimatras.

Flexa kindermatras met pocketveer

Meestal hebben wij ook een Flexa kindermatras met pocketveer in ons assortiment. Een Flexa pocketveer matras is gevuld met individueel verpakte veren die zich aan het lichaam aanpassen. Dit zorgt voor extra comfort. Verder heeft het matras aan de bovenkant een zachte koudschuim laag die het nog comfortabeler maakt. De structuur van de veren heeft ook een aantal voordelen. De luchtcirculatie is hierdoor optimaal. Het voorkomt dat je kindje op het matras teveel gaat zweten. Een Flexa pocketveer matras heeft meestal een waterafstotende binnenhoes. Flexa matrassen van pocketveer hebben een OEKO-TEX keurmerk. Jouw gewenste Flexa kindermatras bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het Flexa kindermatras zo snel mogelijk in huis hebt! Bij je aankoop profiteer je van onze Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je nooit teveel betaalt voor een matras van Flexa.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Pocket Soft Foam Spring Matras 90 x 200 Cm

  Flexa Pocket Soft Foam Spring Matras 90 x 200 Cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het matras ademend en vocht afvoerend wat zorgt voor nog meer comfort! Inclusief afneembare en wasbare hoes.
  326,-
 • Quick view

  Flexa Uitklap PU-Schuimmatras

  Het Flexa Uitklap PU-Schuimmatras is ontworpen voor het Flexa White Bed Uitschuifbaar. Het past precies in het juniorbed en als het bed groeit past het precies door middel van een extra stuk matras.
  199,-
2 Resultaten
Trustpilot