aerosleep

Leander matras

Ben je op zoek naar een goed matras voor het bed van je kindje? Ontdek dan de Leander matrassen op Babypark.nl!

Lees meer...

Leander matras online bestellen

Voor een Leander matras kun je bij Babypark zowel online als in één van onze megastores terecht. Bestellingen vanaf €20,- worden altijd gratis verzonden. Dat betekent dat we een Leander matras altijd gratis bij jou thuis komen leveren.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Leander Matrastopper Babybed Classic 60 x 120 cm

  De Leander Matrastopper Babybed Classic 60 x 120 cm is een kwalitatief matrastopper wat het matras van het Leander bed optimaal bescherming biedt. Het ligt comfortabel en is wasbaar in de wasmachine.
  45,-
 • Quick view

  Leander Organic +7 Classic Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Organic +7 Classic Matras 66 x 116 cm biedt optimale comfort en ventilatie voor je kind. De kern bestaat uit een combinatie van kokosvezel en wol wat een uitstekende verende ondersteuning biedt.
  249,-
 • Quick view

  Leander Organic +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Organic +7 Matras 66 x 116 cm biedt veel comfort en ventilatie voor je kind. De kern bestaat uit een kokosnootolie wat een uitstekende verende ondersteuning biedt. De hoes is gemaakt van wol en katoen.
  249,-
 • Quick view

  Leander Comfort +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Comfort +7 Matras 66 x 116 cm biedt veel comfort en ventilatie voor je kind. Het is te gebruiken vanaf 0-7 jaar en het tijk is wasbaar in de wasmachine. De zijkanten zijn voorzien van goede luchtcirculatie wat extra veilig is.
  169,-
4 Resultaten
Trustpilot