Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matrassen

Pretura matras

Ontdek de Pretura matrassen op Babypark.nl! Pretura matrassen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo is er voor iedereen een passend matras te vinden. Je vindt bij Pretura boxmatrassen maar ook matrassen voor een babybed of peuterbed. Met behulp van de filters op deze pagina kun je de matrasmaat aangeven waar jij naar op zoek bent. Je ziet dan eenvoudig welke Pretura babymatrassen er beschikbaar zijn in de door jou gekozen maat.

Lees meer...

Lees meer over de Pretura matraslijnen

Het ruime assortiment van Pretura matrassen is verdeeld over 4 series: Essential, Superior, Excellent en Nature. Graag leggen we je uit wat de verschillen zijn tussen deze matrassen. De Essential serie bestaat uit goede basis matrassen. Superior matrassen zijn uitgevoerd met een speciale babyzijde en de Excellent matrassen zijn naast de babyzijde ook uitgevoerd met onder andere speciale vering. Aan comfort en veiligheid zal het je kindje zeker niet ontbreken met een Pretura matras! De matrassen uit de Nature serie zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Pretura matras online bestellen

Voor een Pretura matras kun je bij Babypark zowel online als in één van onze megastores terecht. In onze winkels kunnen onze productspecialisten je uitgebreid adviseren over de verschillen tussen de Pretrura matrassen en matraslijnen. Bestellingen vanaf €20,- worden altijd gratis verzonden. Dat betekent dat we een Pretura matras altijd gratis bij jou thuis komen leveren.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

22 producten

Populariteit
Filteren

22 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader