Aerosleep matrasbeschermer

 

Veilig voor uw baby
Voor een matrasbeschermer van Aerosleep tegen een voordelige prijs moet je bij Babypark zijn. De Aerosleep matrasbeschermers zijn uniek in hun soort, een aanwinst voor een veilige nachtrust van je baby.

 

Lees meer...

Wij hebben verschillende maten matrasbeschermers van Aerosleep in ons online assortiment. We hebben regelmatig een aantrekkelijke aanbieding, houd onze site dus in de gaten. Mocht je niet precies weten welke maat matrasbeschermer je moet kopen, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

 

De voordelen van een Aerosleep matrasbeschermer
De matrasbeschermer kent veel voordelen:
- houdt de matras bacterievrij
- zorgt voor een matras zonder allergenen
- ademenend voor je baby door de unieke honinggraat structuur
- vrije luchtcirculatie

 

De matrasbeschermer is ideaal en uitermate geschikt voor baby's tot vijf maanden, baby's met reflux of baby's met braakneigingen.

 

Baby's die graag op hun buikje slapen, kunnen veilig slapen met een matrasbeschermer van Aerosleep. Dit komt door de unieke honinggraat structuur en de lagen ingebouwd in de beschermer. De baby kan eenvoudig door de beschermer heen ademen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm

  De Aerosleep Baby Protect is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  29,99
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 80 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  79,99
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 90 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  79,99
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 75 x 95 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 75 x 95 zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

  129,99

  109,65

 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Sebra Kili 112,5 x 70 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Sebra Kili 112,5 x 70 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  106,25
5 Resultaten