Coming Kids matrassen

 

Maak het ledikant voor je kind compleet met een Coming Kids matras. Je kindje brengt veel tijd slapend door. Een goed matras is dan ook heel belangrijk. Coming Kids matrassen zijn van goede kwaliteit. De heupen en de schouders van je kindje worden optimaal ondersteund.

Lees meer...

 

Coming Kids matrassen met tijk

Om de meeste Coming Kids matrassen zit een tijk. Dat is een hoes die je los kunt ritsen. Dankzij de tijk kun je het matras gemakkelijk schoon houden en vrij van schimmels en bacteriën. Een tijk is in vrijwel alle gevallen gewoon uitwasbaar in de wasmachine, wat natuurlijk een groot voordeel is.

 

Details van Coming Kids matrassen

De Coming Kids matrassen bevatten vaak een schuimlaag. Deze schuimlaag is heel duurzaam en voelt daarnaast ook heel comfortabel aan. Niet ieder Coming Kids matras is even dik. Sommige Coming Kids matrassen zijn 16 cm dik, andere 21 cm. Dit soort specifieke informatie vind je meestal terug in de gedetailleerde productbeschrijvingen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Matras Platinum 120 x 200 cm

  Op dit Coming Kids Matras Platinum zal je kind comfortabel liggen in het 1-persoonsbed. Het matras bestaande uit duurzaam polyether geeft een goede ondersteuning. Het is een absolute aanrader!
  249,-
 • Quick view

  Coming Kids Matras Deluxe 120 x 200 cm

  Op dit Coming Kids Matras Deluxe zal je kind comfortabel liggen in het 1-persoonsbed. Het matras bestaande uit duurzaam koudschuim geeft een goede ondersteuning. Het is een absolute aanrader!
  399,-
 • Quick view

  Coming Kids Matras Voor Uitschuifbed

  Coming Kids Matras Voor Uitschuifbed bestaat uit twee delen. Het grootste deel past in het juniorbed en het kleinste deel wordt eraan gelegd als het bed wordt uitgeschoven naar een tienerbed.
  129,-
3 Resultaten