Babypark Exclusief beschermt het matras

 

Goed slapen begint bij het matras
Als volwassene weet je het zelf: echt lekker slapen en tot rust komen doe je op een goed matras. Dat geldt ook voor je kindje. Daarom kies je voor een matras van Babypark of Juniorpark Exclusief en gebruik je ter bescherming ervan een Baby Exclusief matrasbeschermer.

Lees meer...

 

Geen probleem met bedplassen
Doorlekken van een luier, nachtelijk plassen in bed… het kan zomaar gebeuren. Veel ouders vinden dit heel vervelend, maar het hoort er nu eenmaal bij. Om het matras te beschermen gebruik je een Babypark Exclusief matrasbeschermer. Deze Babypark Exclusief matrasbeschermers passen om ieder matras en zijn makkelijk te wassen. Daarnaast houden ze het het matras mooi droog.

 

Babypark Exclusief op Babypark.nl
De producten van Babypark en Juniorpark Exclusief, zoals de matrasbeschermers van Babypark Exclusief kun je alleen online kopen op Babypark.nl. Ook een aanbieding van de matrasbeschermer van Babypark Exclusief kun je alleen vinden op Babypark.nl.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Matras Moonlight 90 x 190 cm

  Op dit Moonlight matras zal je kindje aangenaam slapen tijdens een logeerpartij in het 1-persoonsbed. Het polyether matras beschikt over een matrasdikte van 10 cm en is niet geschikt voor dagelijks gebruik.
  47,99
 • Quick view

  Matras Moonlight 90 x 190 cm

  Op dit Moonlight matras zal je kindje aangenaam slapen tijdens een logeerpartij in het 1-persoonsbed. Het polyether matras beschikt over een matrasdikte van 12 cm en is niet geschikt voor dagelijks gebruik.
  47,99
2 Resultaten