De Leander matrasbeschermer is veilig

 

Koop de matrasbeschermers van Leander
Je baby heeft natuurlijk wel een luier om, maar dat wil niet zeggen dat er niets kan lekken. Het bed, vooral het matras, wil je dan natuurlijk wel droog houden. Een goede matrasbeschermer is dan de oplossing. De matrasbeschermer van Leander is er eentje die zeker zal zorgen dat het matras veilig is. De bovenlaag is gemaakt van 100% katoen en de binnenlaag bestaat uit 50% katoen en 50% polyester. Koop deze matrasbeschermer voor extra zekerheid.

Lees meer...

 

Het kopen van de Leander matrasbeschermers doe je online
Als je een mastrasbeschermer van Leander wilt kopen, dan zit je bij Babypark helemaal goed. Babypark heeft een grote keuze in matrasbeschermers, en de matrasbeschermer van Leander mag hier natuurlijk niet ontbreken. Kijk eens op de site naar verdere informatie, bijvoorbeeld of je de Leander matrasbeschermers online in de aanbieding kunt kopen. Bestellen kun je dan gewoon vanuit huis doen, dan zorgt Babypark dat het naar je toe komt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Leander Wieg Matrasbeschermer

  Deze handige Leander Wieg Matrasbeschermer beschermt het matrasje van Leander optimaal. De matrasbeschermer is waterdicht, gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de wasmachine.
  35,-
 • Quick view

  Leander Premium +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Premium +7 Matras 66 x 116 cm is biedt veel comfort en veiligheid voor je kind. Het is te gebruiken vanaf 0-7 jaar en is wasbaar in de wasmachine. De zijkanten zijn voorzien van ventilatiemateriaal wat extra veilig is.
  215,-
 • Quick view

  Leander Comfort +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Comfort +7 Matras 66 x 116 cm biedt veel comfort en ventilatie voor je kind. Het is te gebruiken vanaf 0-7 jaar en het tijk is wasbaar in de wasmachine. De zijkanten zijn voorzien van goede luchtcirculatie wat extra veilig is.
  170,-
 • Quick view

  Leander Wiegmatras Comfort Ovaal 79 x 49 cm

  Het Leander Wiegmatras Comfort Ovaal 79 x 49 cm is een kwalitatief matras wat speciaal is ontworpen voor de wieg van Leander. Beschikt over wasbare tijk en is te gebruiken van 0-9 maanden.
  49,-
 • Quick view

  Leander Organic +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Organic +7 Matras 66 x 116 cm biedt veel comfort en ventilatie voor je kind. De kern bestaat uit een kokosnootolie wat een uitstekende verende ondersteuning biedt. De hoes is gemaakt van wol en katoen.
  245,-
5 Resultaten