Stokke matrassen

 

Maak jouw Stokke ledikant compleet met een Stokke matras. Veel Stokke matrassen zijn precies op maat gemaakt voor een bepaald type Stokke ledikant. Kijk op deze pagina welk Stokke matras bij jouw ledikant of wieg past. Hieronder lees je meer over onze Stokke matrassen. En natuurlijk vind je gedetailleerde informatie in de productbeschrijvingen.

Lees meer...

 

Eigenschappen van Stokke matrassen

Stokke matrassen zijn luchtdoorlatend, wat natuurlijk belangrijk is voor de veiligheid. Dankzij de ademende structuur van het materiaal, kan je kindje op het Stokke matras vrij ademen. Het hoes van een Stokke matras is over het algemeen prima uitwasbaar in de wasmachine. Verder geeft een Stokke matras je kindje veel comfort en de juiste ondersteuning.

 

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag nog een Stokke matras online en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw order en online betaling hebben ontvangen, bezorgen wij het Stokke matras zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je snel van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Matras Ledikant

  Comfortabel schuim matras voor het Stokke® Sleepi™ ledikant. Het matrasje is gemaakt van zacht materiaal, je kindje zal heerlijk slapen.
  99,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Matras White

  Het Stokke® Home™ Matras zorgt ervoor dat je kindje veilig kan slapen in het Stokke® Home™ Bed. De hoes van het matras is afneembaar en wasbaar. Het matras is ventilerend en heeft een ademende structuur.
  99,-
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Junior Matras

  Comfortabel schuim matras voor het Stokke® Sleepi™ junior bed. Het matrasje is gemaakt van zacht materiaal, je kind zal heerlijk slapen.

  149,-

  135,-

3 Resultaten