Juniorpark Exclusief peutermatras 70x150cm

 

Laat je peuter comfortabel slapen. Kies voor een Juniorpark Exclusief peutermatras. Zo’n matras heeft de afmeting van 70x150 cm en is geschikt voor een peuterbed. Alle Junior Exclusief peutermatrassen zijn van topkwaliteit. Je kindje zal hier veel plezier van hebben.

 

Lees meer...

Combispring Juniorpark Exclusief peutermatras

Een Combispring Juniorpark Exclusief peutermatras is bedoeld voor een bed met een verstelbare bodem. De tijk van dit matras is afritsbaar en uitwasbaar in de wasmachine. Dat is ideaal. Mocht er een ongelukje gebeuren, dan kun je in ieder geval de tijk uitwassen op maximaal 60 graden.

 

Ademend Juniorpark Exclusief peuter matras

Sommige Juniorpark Exclusief peutermatrassen zijn extra ademend. Wordt het matras nat, dan droogt het heel snel weer op. Dat is natuurlijk ideaal. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Junior Exclusief peutermatras 70x150 cm en maak gebruik van onze aantrekkelijk bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Matras Moonlight 70 x 150 cm

  Het Matras Moonlight 70 x 150 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een juniorbed. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  59,-

  39,99

 • Quick view

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 150 cm Tijk Wit

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 150 Tijk Wit zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  259,-
 • Quick view

  Topsleep Breeze Matras 70 x 150 cm

  Met een Topsleep Breeze Matras kan je nog jaren vooruit. Dankzij het revolutionaire "dry-feel" ligt dit matras erg comfortabel voor je kindje.
  229,-
 • Quick view

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 160 cm Tijk Wit

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 160 cm Tijk Wit zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  285,-
4 Resultaten