Medela Swing Flex borstkolf

Wanneer je regelmatig melk wilt afkolven dan zijn elektrische kolfapparaten snel en comfortabel in gebruik. Bij Babypark hebben we zowel handkolven als elektrische kolven van verschillende A-merken beschikbaar. Zo hebben we de bekende Swing Flex borstkolf van Medela in ons assortiment. Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel en kun je de Medela Swing Flex borstkolf kopen tegen de laagste prijs van Nederland.

Lees meer...

Swing Flex borstkolf van Medela met 2-fase systeem

De Medela Swing flex borstkolf beschikt over het 2-fase expression systeem waarbij eerst de toeschietreflex wordt opgewekt en daarna de kolfstand kan worden gebruikt om de melk op te vangen. Door de overloopbeveiliging kan de melk niet terugstromen in het apparaat. Je kunt daardoor de Medela swing flex borstkolf op die manier gebruiken die jij het prettigst vindt, of dat nu liggend of zittend is. Met de plus- en minknoppen kun je ook zelf de kolfstand bepalen. Je kunt de borstkolf gewoon aansluiten via het stopcontact maar je kunt het ook op batterijen laten werken, ideaal dus voor onderweg. De meegeleverde borstschilden hebben een opening van 105° en zijn 360° te draaien. Er worden twee schildjes meegeleverd van zacht en glad materiaal, deze zijn in de maten 21 en 24 mm. Je kunt ook nog los borstschilden van 27 mm en 30 mm bestellen.

Medela Swing Flex borstkolf online kopen

Bij Babypark kun je zowel online als in een van onze megastores terecht voor ons assortiment. Wie kiest voor het bestellen via onze webshop kan rekenen op snelle levertijden. Vaak kunnen we nog dezelfde werkdag verzenden wanneer je voor 23:59 uur bestelt. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.
  189,-
 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  134,46

2 Resultaten
Trustpilot