4 Resultaten
 • Quick view Sebra Kili Meegroeibed

  Sebra Kili Meegroeibed

  Uit voorraad leverbaar
  739,-
 • Quick view Leander Meegroeibed Incl. Juniorkit

  Leander Meegroeibed Incl. Juniorkit

  Uit voorraad leverbaar
  849,-
 • Quick view Stokke® Sleepi™ Bed

  Stokke® Sleepi™ Bed

  Uit voorraad leverbaar
  584,10
4 Resultaten

Meegroeibedden

Een praktische keuze voor een kinderbedje is een meegroeibed. Deze bedden zijn vaak al vanaf de geboorte te gebruiken en door een paar kleine ingrepen is het ook te gebruiken wanneer jouw kindje al een stuk ouder is. Zo is het Sebra Kili Meegroeibed Wood geschikt voor kinderen tot circa 7 jaar. Dit komt omdat je het ledikant kunt uitschuiven zodat het een kinderbedje wordt waarbij extra poten kunnen zorgen voor meer stevigheid. Wanneer het kindje oud genoeg is om zelfstandig uit bed te gaan, kan het voorste rekje uit het bed worden gehaald voor een snelle instap. Daarnaast heeft het meegroeibed een stijlvolle en moderne uitstraling door het Deense design van Viggo Einfeldt. Het meegroeibed zal daardoor niet misstaan in jouw interieur.

Meegroeibed als bankje

Een ander fraai voorbeeld is het Leander Meegroeibed incl. Juniorkit dat door het stevige berkenhout lang mee gaat en met de Juniorkit verlengd kan worden van 70x120 cm naar 70x150 cm. De lattenbodem is verstelbaar in twee standen. Het bed kan ook als bankje worden gebruikt.
Dit zijn twee voorbeelden van de verschillende meegroeibedden die Babypark in het assortiment heeft. Kom gerust eens langs in een van onze 10 megastores in Nederland om de meegroeibedden eens in het echt te bekijken.

Meegroeibedden kopen

Onze verkoopspecialisten kunnen je alles vertellen over onze meegroeibedden. Aangezien wij enkel voor A-merken kiezen in ons assortiment zit het met de kwaliteit wel goed. En die kwaliteit bieden wij ook tegen de scherpste prijzen aan omdat ons team van prijsmeters de prijzen in andere winkels continu controleren om de beste deal te garanderen. Zie je het binnen twee weken ergens goedkoper dan kun je een beroep doen op onze laagsteprijsgarantie en betalen wij het verschil gewoon terug. Online bestellen kan natuurlijk ook. Aangezien alle bestelling van meer dan 20 euro gratis worden verzonden, geldt dat ook voor onze meegroeibedden.