1 Resultaten
1 Resultaten

Meerijdplankje buggy

Wanneer je met twee kinderen onderweg bent en eentje zit in de buggy en de ander loopt, dan is een meerijdplankje voor de buggy een handige accessoire. Zo kan de grote broer of zus even op het plankje staan wanneer hij/zij moe wordt. Maar het is ook praktisch in druk verkeer zodat je jouw kinderen dichtbij en in je gezichtsveld hebt aangezien het meerijdplankje achterop de buggy gemonteerd wordt. Ook wanneer je haast hebt, is het prettig om het oudere kind op het buggy plankje te zetten zodat je sneller je weg kan vervolgen. Koop je buggy meerijdplankje voordelig bij Babypark.

Buggy meerijdplankje

Sommige meerijdplankjes zijn niet alleen om op te staan maar daar kan jouw kind ook op zitten door de aanwezigheid van een zadel. De Lascal Maxi+ Buggyboard is zo’n meerijdplankje voor de buggy. Het buggy plankje is te koppelen aan de rechtopstaande buizen van een buggy of aan de horizontale buis tussen de rechtopstaande buizen. Met een optionele Extender Kit verleng je de beugels tot 6 cm. De Extender Kit is uiteraard direct vanuit onze webshop te bestellen. Indien besteld voor 20:00 wordt het nog dezelfde dag verzonden. Voor deze buggyboard worden geen verzendkosten gerekend aangezien de bestelwaarde boven de 20 euro ligt. Daarbij kun je er ook op vertrouwen dat je bij Babypark de scherpste prijzen betaalt. Dit vertrouwen bekrachtigen we door de laagsteprijsgarantie. Mocht je het namelijk binnen twee weken toch nog ergens goedkoper zien dan betalen we het verschil gewoon terug.

Buggy meerijdplankje

Naast het online bestellen van het meerijdplankje kun je het plankje ook in een van de 10 megastores aanschaffen. Daar vind je ook al onze andere producten uit ons enorme assortiment. In elke megastore staan onze verkoopspecialisten voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij de juiste keuze.