4 moms mamaroo

4moms

Of het nu gaat om kinderstoel of een wipstoel , elk product van 4moms is uniek. De 4moms producten zijn verrassend innovatief en praktisch. Je geniet van handigheidjes die je bij geen enkele ander product tegenkomt. Al deze extra’s geven veel gemak en plezier.

Lees meer...

Natuurlijke wiegbewegingen

Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. De 4moms mamaRoo bootst deze bewegingen heel goed na. In deze mooie, comfortabele wipstoel komt je kindje helemaal tot rust. Een autoritje maken om je huilende kindje te kalmeren, is niet meer nodig. Zet je de mamaRoo op ‘autorijden’, dan denkt je kindje dat het in de auto ligt.

Aansluiting voor MP3-speler

Ook de natuurgeluiden die uit de speakers van de mamaRoo komen, werken heel kalmerend. Speel je het liefst jouw eigen muziek af, bevestig dan een MP3-speler of een telefoon aan de wipstoel. Ook aan de wipstoel rockaRoo sluit je heel gemakkelijk een MP3-speler aan.

 

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Grijs / Wit

  De 4moms Snug Stoelverkleiner is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een moderne print.
  39,95
 • Quick view

  4moms rockaRoo

  De 4moms rockaRoo bootst de beweging van een hobbelpaard na. De wipstoel is in 5 snelheden in te stellen en is voorzien van een MP3 aansluiting. De 4moms rockaRoo zorgt voor urenlang speelplezier.
  209,-
 • Quick view

  4moms mamaRoo 4

  De 4moms mamaRoo 4 is een moderne wipstoel met 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor komt je kindje tot rust. De wipstoel is op afstand te bedienen met behulp van een app.
  299,-
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh

  De 4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een andere print.
  44,95
 • Quick view

  4moms Kinderstoel Wit / Grijs

  De 4moms kinderstoel is voorzien van een uniek, magnetisch eetblad. Hierdoor bevestig je het eetblad heel eenvoudig op de kinderstoel. Bij de kinderstoel wordt een kom met magnetische bodem meegeleverd.

  249,-

  199,99

 • Quick view

  4moms Breeze Matrashoes

  Het 4moms Breeze Matrashoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal wat zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is geschikt voor het 4moms Breeze campingbed.
  52,-
 • Quick view

  4moms Breeze Wieg Matrashoes

  Het 4moms Breeze Wieg Matrashoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal wat zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is geschikt voor het 4moms Breeze campingbed.
  42,-
 • Quick view

  4moms Origami Color Kit Blue

  Deze 4moms Origami Color Kit Blue is bedoeld voor kinderwagen Origami van 4Moms. Dankzij de juiste bekledingstof, de veiligheidsgordel en de gordelpads biedt de zitting je kindje alles wat het nodig heeft.
  109,-
 • Quick view

  4moms Starterset

  De 4moms starterset is een ideale uitbreiding voor de 4moms kinderstoel. Deze kinderstoel heeft een magnetisch eetblad. Dankzij de magnetische onderkant van deze starterset blijft alles perfect staan.
  39,95
 • Quick view

  4moms bounceRoo

  In de 4moms bouceRoo Classic komt je kindje helemaal tot rust dankzij de trilfunctie. De trilfunctie heeft verschillende standen en sterktes. Het wipstoeltje weegt 3 kg en is gemakkelijk mee te nemen.
  119,-
10 Resultaten