4 moms mamaroo

4moms

Of het nu gaat om kinderstoel of een wipstoel , elk product van 4moms is uniek. De 4moms producten zijn verrassend innovatief en praktisch. Je geniet van handigheidjes die je bij geen enkele ander product tegenkomt. Al deze extra’s geven veel gemak en plezier.

Lees meer...

Natuurlijke wiegbewegingen

Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. De 4moms mamaRoo bootst deze bewegingen heel goed na. In deze mooie, comfortabele wipstoel komt je kindje helemaal tot rust. Een autoritje maken om je huilende kindje te kalmeren, is niet meer nodig. Zet je de mamaRoo op ‘autorijden’, dan denkt je kindje dat het in de auto ligt.

Aansluiting voor MP3-speler

Ook de natuurgeluiden die uit de speakers van de mamaRoo komen, werken heel kalmerend. Speel je het liefst jouw eigen muziek af, bevestig dan een MP3-speler of een telefoon aan de wipstoel. Ook aan de wipstoel rockaRoo sluit je heel gemakkelijk een MP3-speler aan.

 

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  4moms rockaRoo

  De 4moms rockaRoo bootst de beweging van een hobbelpaard na. De wipstoel is in 5 snelheden in te stellen en is voorzien van een MP3 aansluiting. De 4moms rockaRoo zorgt voor urenlang speelplezier.
  215,-
 • Quick view

  4moms mamaRoo 4

  De 4moms mamaRoo 4 is een moderne wipstoel met 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor komt je kindje tot rust. De wipstoel is op afstand te bedienen met behulp van een app.
  289,-
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Grijs / Wit

  De 4moms Snug Stoelverkleiner is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een moderne print.
  44,95
 • Quick view

  4moms Newborn Inlegkussen Grey

  Met het 4moms Newborn Inlegkussen Grey kan je de 4moms babyswings en kinderstoelen vanaf de geboorte gebruiken. Het inlegkussen is met name handig voor de allerkleinste baby's en zorgt voor extra ondersteuning.
  59,95
 • Quick view

  4moms mamaRoo 5 Babyswing

  Met de 4moms mamaRoo 5 Babyswing komt je kindje heerlijk tot rust terwijl jij je eigen ding kunt doen. Je kindje kan al vanaf de geboorte in deze comfortabele babyswing en bevestig je veilig in de 5-puntsgordel.

  399,-

  276,36

 • Quick view

  4moms MamaRoo Sleep Wieglaken

  Onder het 4moms MamaRoo Sleep Wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de MamaRoo Sleep wieg liggen. Het wieglakentje van 4moms is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 27,95

  Special Price 22,95

 • Quick view

  4moms MamaRoo Sleep Opbergmand

  Met de 4moms MamaRoo Sleep Opbergmand heb je altijd genoeg ruimte om de verzorgingsspullen van je kindje op te bergen. De opbergmand is geschikt voor de MamaRoo Sleep en kan eenvoudig worden bevestigd aan de wieg.

  44,95

  39,90

 • Quick view

  4moms MamaRoo Sleep

  De 4moms MamaRoo Sleep beschikt over 5 verschillende wiegbewegingen waarmee je kindje ontspannen is slaap wordt gewiegd. Je kan de wieg vanaf de geboorte gebruiken tot en met 11 kg en wordt inclusief matrasje geleverd.
  479,-
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh

  De 4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een andere print.

  49,95

  38,-

 • Quick view

  4moms Breeze Wieg Matrashoes

  Het 4moms Breeze Wieg Matrashoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal wat zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is geschikt voor het 4moms Breeze campingbed.
  42,-
 • Quick view

  4moms Breeze Matrashoes

  Het 4moms Breeze Matrashoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal wat zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is geschikt voor het 4moms Breeze campingbed.
  52,-
11 Resultaten
Trustpilot