10 Resultaten
 • Quick view 4moms rockaRoo Plush

  4moms rockaRoo

  Uit voorraad leverbaar
  209,-
 • Quick view 4moms Starterset

  4moms Starterset

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view 4moms Kinderstoel

  4moms Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  319,-
 • Quick view 4moms bounceRoo

  4moms bounceRoo

  Beperkte voorraad
  139,-
 • Quick view 4moms mamaRoo 4

  4moms mamaRoo 4

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
10 Resultaten

4moms

 

Of het nu gaat om een kinderwagen, een wipstoel of een kinderbox, elk product van 4moms is uniek. Zowel de origami, de Breeze™ als de mamaRoo en de rockaRoo zijn verrassend innovatief en praktisch. Je geniet van handigheidjes die je bij geen enkele ander product tegenkomt. Al deze extra’s geven veel gemak en plezier.

 

Natuurlijke wiegbewegingen

Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. De 4moms mamaRoo bootst deze bewegingen heel goed na. In deze mooie, comfortabele wipstoel komt je kindje helemaal tot rust. Een autoritje maken om je huilende kindje te kalmeren, is niet meer nodig. Zet je de mamaRoo op ‘autorijden’, dan denkt je kindje dat het in de auto ligt.

 

Aansluiting voor MP3-speler

Ook de natuurgeluiden die uit de speakers van de mamaRoo komen, werken heel kalmerend. Speel je het liefst jouw eigen muziek af, bevestig dan een MP3-speler of een telefoon aan de wipstoel. Ook aan de wipstoel rockaRoo sluit je heel gemakkelijk een MP3-speler aan.

 

Onderweg je mobiel opladen

Ga je wandelen met de kinderwagen 4moms Origami, laad dan onderweg je mobiel op. De dynamo aan de achterwielen voorziet de kinderwagen van stroom. Met een speciale oplader (niet inbegrepen) laad je heel gemakkelijk je mobiel op.

 

Thermometer en kilometerteller

Met de Origami houd je alles bij: de temperatuur, de snelheid en de afgelegde kilometers. Aan het LSD dashbord zit een thermometer, een snelheidsmeter, een afstandsteller en een kilometerteller. Gaat het schemeren, dan springt de padverlichting automatisch aan. Andere gemakkelijke details zijn de bekerhouder, opbergvakken en een verwijderbare boodschappentas.

 

Handig opvouwsysteem

Het opvouwen van de Origami gaat zo gemakkelijk als maar kan. Met slechts één druk op de knop vouwt de Origami automatisch in elkaar. Het opvouwsysteem van de kinderbox 4moms Breeze™ is al even handig. Dankzij de speciale reistas neem je de Breeze™ heel gemakkelijk overal mee naartoe. Gebruik deze luxe box ook gerust als ledikant.

 

4moms biedt je tal van praktische handigheidjes die het leven van jou en je kindje leuker en gemakkelijker maken. De producten van 4moms bestel je heel eenvoudig online en worden snel geleverd.