ABZ

Het merk ABZ brengt allerlei producten op de markt die met ‘slapen’ te maken hebben, zoals hoeslakens, zeiltjes, dekens, slaapzakken en krabbeldekens. AWZ staat vooral bekend vanwege haar boxmatrassen van zeer goede kwaliteit.

Lees meer...

Voldoende steun

Een baby brengt een groot deel van de dag slapend door. Dat is een reden te meer om ervoor te zorgen dat je kindje op een aangenaam, stevig en veerkrachtig matras ligt. Je kunt het ledikant of de kinderbox nog zo leuk inrichten, het allerbelangrijkste is toch een goed matras. Eigenlijk zou een kindermatras belangrijker moeten zijn dan een matras voor volwassenen, vindt ABZ. Een baby brengt immers de meeste tijd slapend door. Een ABZ matras is voldoende stevig, zodat de wervelkolom van je kindje op de juiste wijze wordt ondersteund.

Ventilatie

Daarnaast heeft een ABZ matras goede ventilerende eigenschappen. Verliest je kindje vocht, dan droogt het matrasje lekker snel weer op. Dat is belangrijk, want je kindje verliest ongetwijfeld heel wat vocht. Droogt het vocht snel op, dan voorkomt dit de groei van schimmels in het matras. Bovendien gaat een matras van ABZ het nestelen van huisstofmijt zoveel mogelijk tegen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm

  Met het ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm dat gemaakt is van stevig materiaal lig je kindje comfortabel in de box. Het boxmatras heeft een dikte van 6 cm, is anti-allergisch, veerkrachtig en vormvast.
  39,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 100 x 100 x 6 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 100 x 100 x 6 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  53,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 85 x 100 x 4 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 85 x 100 x 4 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  38,50
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 75 x 95 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 75 x 95 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  15,95
4 Resultaten