Actona, Actona Company

Actona Company
9 Resultaten
 • Quick view

  Actona Company Nora Bureaustoel Dark Grey

  Met Actona Company Nora Bureaustoel Dark Grey haal je wat moois in huis! Het heeft een comfortabel zitgedeelte en ziet er ook compact uit. Een mooi design stoel wat achter je bureau erg praktisch is.
  152,-
 • Quick view

  Actona Company Grace Bureaustoel

  Met Actona Company Grace Bureaustoel haal je wat moois in huis! Het heeft een comfortabel zitgedeelte en ziet er ook compact uit. Een leuke stoel wat achter je bureau erg praktisch is.
  108,-
 • Quick view

  Actona Company Nora Bureaustoel

  Met Actona Company Nora Bureaustoel haal je wat moois in huis! Het heeft een comfortabel zitgedeelte en ziet er ook compact uit. Een mooi design stoel wat achter je bureau erg praktisch is.
  152,-
 • Quick view

  Actona Company Moon Bureaustoel

  Met Actona Company Moon Bureaustoel haal je wat moois in huis! Het heeft een comfortabel zitgedeelte en ziet er ook compact uit. Een mooi design stoel wat achter je bureau erg praktisch is.
  132,-
 • Quick view

  Actona Company Ramona Bureaustoel White

  Met Actona Company Ramona Bureaustoel White haal je wat moois in huis! Het heeft een comfortabel zitgedeelte en ziet er ook compact uit. Een mooi design stoel wat achter je bureau erg praktisch is.
  108,-
 • Quick view

  Actona Company Tina Schommelstoel Zwart

  De Actona Company Tina Schommelstoel Zwart heeft een gebogen onderstel en kan dus soepel schommelen. De beklede stoel heeft een modern design en beschikt over een metalen frame met houten sledes.
  132,-
 • Quick view

  Actona Company Emilia Schommelstoel

  De Actona Company Emilia Schommelstoel heeft een gebogen onderstel en kan dus soepel schommelen. De beklede stoel heeft een moderne look en beschikt over een metalen frame met houten sledes.
  154,-
 • Quick view

  Actona Company Batilda Bureaustoel

  Met Actona Company Batilda Bureaustoel haal je wat moois in huis! Het heeft een comfortabel zitgedeelte en ziet er ook compact uit. Een leuke stoel wat achter je bureau erg praktisch is.
  132,-
 • Quick view

  Actona Company Pascal Bureau

  Het Actona Company Pascal Bureau beschikt over een compacte vormgeving en bestaat uit een houten blad wat op een metalen frame is bevestigd. Een leuk bureau wat op veel plekjes in het huis leuk zal staan.
  131,-
9 Resultaten