Airvent kopen voor je baby

Comfort, rust en veiligheid. Daar draait het bij Airvent in onze online shop om. Oplossingen op het gebied van slapen worden door Airvent geboden. Je kindje komt veilig en comfortabel de nacht door met de producten van Airvent.

Lees meer...

Assortiment Airvent in de webshop

In de webshop van Babypark zijn diverse Airvent producten te verkrijgen, zoals de Safe Dreams Ledikantverkleiner en de Comfort Hellend Kussen. Met de ledikantverkleiner krijgt je kindje een geborgen gevoel in het enorme ledikant waar ze in slapen. Ook wordt hierbij het risico verkleind dat je kindje onder de dekens terecht komt. Het hellend kussen helpt om je kindje wat schuiner te leggen bij bijvoorbeeld oorproblemen en reflux. Kijk vooral ook eens bij de andere merken in onze webshop.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Airvent Safe Dreams Ledikantverkleiner

  Met de Airvent Safe Dreams Ledikantverkleiner in het kinderbed verminderen ouders het risico dat de baby onder de dekens terecht komt. De driehoekige bedverkleiner is veilig te bevestigen rond het matras.
  32,64
 • Quick view

  Airvent Comfort Hellend Kussen

  Dit Airvent Comfort Hellend Kussen is een comfortabel kussen voor je kindje tijdens spijsverteringsstoornissen, verkoudheid en oorontsteking. Het kussen kan gebruikt worden tot een leeftijd van 3 jaar.
  43,52
2 Resultaten