10 Resultaten
10 Resultaten

Arte Espina

 

Een vloerkleed van Arte Espina is een echte blikvanger. Elk vloerkleed is verrassend kleurrijk. Sierlijke patroontjes en bijzondere prentjes wisselen elkaar af. Met een Arte Espina vloerkleed breng je een eenvoudige ruimte helemaal tot leven.

 

Kwaliteit

Kwaliteit is voor het Nederlandse familiebedrijf Arte Espina heel belangrijk. Vakmensen maken de vloerkleden volledig met de hand onder goede arbeidsomstandigheden. Hierbij gebruiken zij de unieke acrylvezel Espirelle. Deze vezel is bijzonder slijtvast en voelt tegelijkertijd zacht aan. Perfect materiaal voor een vloerkleed dus!

 

Creatief

De ontwerpers gaan heel creatief te werk. Zij gebruiken de meest uiteenlopende patroontjes en maken deze modern door het gebruik van bijzondere, eigentijdse kleuren. De ontwerpers laten zich overal door inspireren, onder andere door bekende woonbeurzen over de hele wereld. Ook komen zij aan nieuwe ideeën door een bekend trendinstituut in Parijs.

 

Uiteenlopende stijlen

Bij de vloerkleden van Arte Espina kom je de meest uiteenlopende stijlen tegen. Zowel liefhebbers van een strak, modern design als mensen met een voorkeur voor een meer klassieke woonstijl vinden hun favoriete vloerkleed tussen de collectie van Arte Espina.

 

Eenvoudig online bestellen

Maak jouw kamer helemaal compleet met een Arte Espina vloerkleed en doe vandaag nog je bestelling online via deze webshop! Is jouw favoriete vloerkleed op voorraad en betaal je direct? Dan heb je jouw vloerkleed de volgende dag al in huis.