Artworxs

Van Artworxs verkopen wij hele mooie schilderijen. Zoek op deze pagina dat ene schilderij uit dat heel leuk past in de kamer van je kindje, in de woonkamer of op een ander plekje dat wel extra decoratie kan gebruiken. Je zult er versteld van staan wat een schilderij kan doen. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod van het merk Artworxs.

Lees meer...

Creativiteit

De schilderijen van Artworxs zijn heel creatief. Soms vult Artworxs deze aan met allerlei materialen, zoals textiel. Dit geeft een leuk, speels effect. Het maakt het schilderij ook heel uniek. Artworxs bedenkt altijd wel weer iets nieuws voor een leuk kunstwerk.

Abstract en realistisch

Op veel schilderijen van Artworxs staan abstracte figuren, andere zijn juist wel heel realistisch. Vaak gebruikt Artworxs beelden uit het gewone leven, zoals auto’s en dieren. Dat maakt deze schilderijen heel geschikt voor de kinderkamer.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Artworxs Schilderij Fiore Two Sheeps 3D

    Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd in een reliëfstructuur, boven de schapen staat het woord Sheep. Het is een schilderij wat erg authentiek oogt.

    110,10

    110,-

1 Resultaten
Trustpilot