B-kids

6 Resultaten
 • Quick view B-Kids Muziekmobiel 3 In 1

  B-Kids Muziekmobiel 3 In 1

  Uit voorraad leverbaar
  44,95
 • Quick view B-Kids 4 in 1 Baby Projector

  B-Kids 4 in 1 Baby Projector

  Uit voorraad leverbaar
  21,99
6 Resultaten

B-Kids

 

B-Kids ontwerpt en maakt speelgoed en andere producten voor jonge kinderen. Het bedrijf achter dit merk heet Blue Box®. Dit bedrijf werd in 1952 opgericht met als doel speelgoed en andere producten te maken die kinderen plezieren én iets leren. In 2010 introduceerde Blue Box® een nieuw merk: B-Kids. Dit merk komt helemaal tegemoet aan de behoeften van ouders en kinderen van vandaag.

 

Met liefde gemaakt

B-Kids stopt veel liefde in haar producten. Het speelgoed is gemaakt om kinderen en hun ouders hele mooie momenten te geven die zij nooit meer zullen vergeten. Elk stuk speelgoed is met de grootste zorg en toewijding gemaakt. Het is ontworpen om ouders ‘quality time’ te geven met hun kinderen: heerlijk samen nieuwe dingen ontdekken, genieten en leuke ervaringen delen.

 

Met zorg ontwikkeld

B-Kids vindt veiligheid heel belangrijk en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. B-Kids draagt zorg voor het geluk en het welzijn van kinderen. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de internationale veiligheidsstandaarden. B-Kids houdt zich zowel aan de Europese EN-71 (CE) standaarden als aan de standaarden van de American Society for Testing and Materials (ASTM).

 

Plezier

Bij de producten van B-Kids draait het om plezier. B-Kids helpt kinderen om gewoon kind te zijn. B-Kids gelooft dat kinderen eenvoudig moeten doen waar ze het beste in zijn: spelen, plezier maken en zijn wie ze zijn. Just be kids!