B-kids

B-Kids

B-Kids ontwerpt en maakt speelgoed en andere producten voor jonge kinderen. Het bedrijf achter dit merk heet Blue Box®. Dit bedrijf werd in 1952 opgericht met als doel speelgoed en andere producten te maken die kinderen plezieren én iets leren. In 2010 introduceerde Blue Box® een nieuw merk: B-Kids. Dit merk komt helemaal tegemoet aan de behoeften van ouders en kinderen van vandaag.

Lees meer...

Met liefde gemaakt

B-Kids stopt veel liefde in haar producten. Het speelgoed is gemaakt om kinderen en hun ouders hele mooie momenten te geven die zij nooit meer zullen vergeten. Elk stuk speelgoed is met de grootste zorg en toewijding gemaakt. Het is ontworpen om ouders ‘quality time’ te geven met hun kinderen: heerlijk samen nieuwe dingen ontdekken, genieten en leuke ervaringen delen.

Met zorg ontwikkeld

B-Kids vindt veiligheid heel belangrijk en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. B-Kids draagt zorg voor het geluk en het welzijn van kinderen. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de internationale veiligheidsstandaarden. B-Kids houdt zich zowel aan de Europese EN-71 (CE) standaarden als aan de standaarden van de American Society for Testing and Materials (ASTM).

Plezier

Bij de producten van B-Kids draait het om plezier. B-Kids helpt kinderen om gewoon kind te zijn. B-Kids gelooft dat kinderen eenvoudig moeten doen waar ze het beste in zijn: spelen, plezier maken en zijn wie ze zijn. Just be kids!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  B-Kids 4 in 1 Baby Projector

  De B-Kids 4 in 1 Baby Projector projecteert gekleurde beelden op de muur of het plafond. De projector kan ook gebruikt worden als nachtlampje en beschikt over diverse lichtkleuren, eenvoudige bediening en rustgevende slaapliedjes.
  21,85
 • Quick view

  B-Kids Muziekmobiel 3 In 1

  Met de B-Kids 3 in 1 muziekmobiel, nachtlamp en projector zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant of box. Geschikt vanaf de geboorte.
  35,99
 • Quick view

  B-Kids Sensory Leon Chameleon

  De B-Kids Sensory Leon Chameleon zit vol leuke activiteiten voor je kindje. De rug van de kameleon licht op wanneer er een figuurtje in het juiste vakje wordt gedaan. Verder is het speeltje voorzien van vrolijke geluidjes.
  22,95
 • Quick view

  B-Kids Draaiwiel met Zuignap

  De B-Kids Draaiwiel met Zuignap is een speeltje wat de ontwikkeling van je kindje bevorderd. Het het is voorzien van een zuignap en verschillende activiteiten en is geschikt voor baby`s vanaf 6 maanden.

  9,99

  9,95

4 Resultaten