Baby Art

Baby Art maakt producten waarmee je eenvoudig een afdruk kunt maken van het handje of voetje van je kindje. Je baby wordt toch al zo snel groot, des te mooier is het als je het handje of voetje nu vastlegt in gips. De producten van Baby Art helpen je die bijzondere momenten vast te leggen en de tijd op deze manier stil te zetten. Je kunt zelfs een pakket Baby Art kopen om je zwangere buik mee te vereeuwigen in gips.

Lees meer...

Baby Art webshop

In de Baby Art online shop op Babypark.nl vind je alle leuke producten van dit merk om voet- en handafdrukjes te maken van je kindje. Met of zonder lijstje of sokkeltje. Helemaal bijzonder zijn de 3D kits van Baby Art waarmee je een driedimensionale afdruk kunt maken.

Baby Art & Babypark.nl

Geef een Baby Art product als kraamcadeau of maak een sculptuur voor Moederdag van de handjes of voetjes van je baby. Op Babypark.nl vind je vaak een leuke Baby Art aanbieding in de online shop. Dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Baby Art Magic Box Rond Shiny Vibes

  Met de Baby Art Magic Box Rond Shiny Vibes kan je een mooie herinnering maken van de handjes of voetjes van je baby! De set bevat alle benodigdheden, is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  12,95
 • Quick view

  Baby Art Magic Box Rond Essentials

  Met de Baby Art Magic box rond Essentials kan je een mooie herinnering maken van de handjes of voetjes van je baby! De set bevat alle benodigdheden, is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  12,95
 • Quick view

  Baby Art Gipsafdruk Fotolijstje Transparant

  Met Baby Art Gipsafdruk Fotolijstje Transparant leg een afdruk vast wat een mooie herinnering geeft. Het is eenvoudig in een handomdraai te maken en staat er leuk in verschillende ruimten van het huis.
  24,95
 • Quick view

  Baby Art Gipsafdruk 3-D Fotolijst Transparant

  Met Baby Art Gipsafdruk 3-D Fotolijst Transparant leg een afdruk vast wat een mooie herinnering geeft. Het is eenvoudig in een handomdraai te maken en staat er leuk in verschillende ruimten van het huis. Materiaal is veilig voor baby`s.
  24,95
 • Quick view

  Baby Art Tiny Style Fotolijstje en Gipsafdruk Hout

  Met de Baby Art Tiny Style Fotolijstje en Gipsafdruk Hout kan je een mooie herinnering maken van de handjes of voetjes van je baby! De set bevat alle benodigdheden, is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  23,95
 • Quick view

  Baby Art My Pure Touch Glitters Gipsafdruk

  Met de Baby Art My Pure Touch Glitters Gipsafdruk kan je een mooie herinnering maken van de handjes of voetjes van je baby! De set bevat alle benodigdheden, is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  9,95
 • Quick view

  Baby Art Hello Baby Treasure Crystalline

  De Baby Art Hello Baby Treasure Crystalline is een leuke herinnering voor later! Met deze set kan je eenvoudig een afdruk maken van de handjes of voetjes van je kindje. In slechts twee minuten is de afdruk klaar.
  14,95
 • Quick view

  Baby Art Magic Box Vierkant Shiny Vibes

  Met de Baby Art Magic Box Vierkant Shiny Vibes kan je een mooie herinnering maken van de handjes of voetjes van je baby! De set bevat alle benodigdheden, is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  12,95
 • Quick view

  Baby Art Family Touch Handprints White

  De Baby Art Family Touch Handprints White geeft je de mogelijkheid om op een zeer gemakkelijke en snelle manier een afdruk te maken hand en dit te delen. Een leuke herinnering voor later!
  29,95
 • Quick view

  Baby Art My Little Steps Gipsafdruk Fotolijstje Grey

  Met de Baby Art My Little Steps Gipsafdruk Fotolijstje Grey kan je een mooie herinnering maken van de handjes of voetjes van je baby! De set bevat alle benodigdheden, is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  29,95
 • Quick view

  Baby Art Gipsafdruk Fotolijstje Essentials

  Met Baby Art Gipsafdruk Fotolijstje Essentials leg een afdruk vast wat een mooie herinnering geeft. Het is eenvoudig in een handomdraai te maken en staat er leuk in verschillende ruimten van het huis. Materiaal is veilig voor baby`s.
  23,95
 • Quick view

  Baby Art Gipsafdruk Fotolijstje Grey

  Met Baby Art Gipsafdruk Fotolijstje Grey leg een afdruk vast wat een mooie herinnering geeft. Het is eenvoudig in een handomdraai te maken en staat er leuk in verschillende ruimten van het huis. Materiaal is veilig voor baby`s.
  23,95
 • Quick view

  Baby Art Belly Kit

  De Baby Art Belly Kit geeft je de mogelijkheid om op een zeer gemakkelijke en snelle manier een prachtige afdruk te maken van je zwangere buik. Een mooie en dierbare herinnering voor later!
  22,95
13 Resultaten