Baby Bello

Ontdek het verrassende assortiment van Baby Bello! Deze baby artikelen zijn een echte blikvanger. In het assortiment vind je diverse speeltjes zodat er voor iedere box en babykamer passende decoratie te vinden is. De speeltjes zijn perfect met elkaar te combineren. Ook leuk als kraamcadeau!

Lees meer...

Baby Bello speeltjes voor de box en babykamer

De meeste baby's vinden een baby mobiel en een babygym fantastisch. Vrolijk gekleurde vormen zweven door de lucht en trekken de aandacht van je kindje. Je baby kan er eindeloos naar blijven kijken en zal na verloop van tijd proberen om de figuurtjes te gaan pakken. Op deze manier wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd door een mobiel en babygym. 

Mobiel online bestellen

De Baby Bello speeltjes en bijbehorende en accessoires zijn eenvoudig online te bestellen via deze pagina. De handgemaakte artikelen worden dan door ons zorgvuldig verpakt en snel bij jou thuisbezorgd. In de meeste gevallen kan je bestelling de volgende dag al bij jou in huis zijn. Wil je de mobiel boven het bedje hangen? Overweeg dan om de mobiel houder erbij te bestellen of bevestig de mobiel met een visdraad.  Lees minder...

12 Resultaten
 • Quick view

  Baby Bello Sammy The Starfish Babygym Speeltjes

  Hang deze schattige Baby Bello Sammy The Starfish Babygym Speeltjes aan de Babygym van Baby Bello. Je kindje kan zich urenlang vermaken met de 5 verschillende speeltjes uit de zee. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Baby Bello Suzy The Stingray Wagenspanner

  De Baby Bello Suzy The Stingray Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De wagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje of aan de box.
  32,95
 • Quick view

  Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner

  De stijlvolle Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  23,95
 • Quick view

  Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Baby Bello Toby The Tiger Knuffel

  De Baby Bello Toby The Tiger Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  15,95
 • Quick view

  Baby Bello Bobby The Polar Bear Knuffel

  De Baby Bello Bobby The Polar Bear Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  15,95
 • Quick view

  Baby Bello Elvy The Elephant Knuffel

  De Baby Bello Elvy The Elephant Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  15,95
 • Quick view

  Baby Bello Bobby The Polar Bear Rammelaar

  De Baby Bello Bobby The Polar Bear Rammelaar is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  14,95
 • Quick view

  Baby Bello Elvy The Elephant Rammelaar

  De Baby Bello Elvy The Elephant Rammelaar is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  14,95
 • Quick view

  Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel

  Met de Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De stijlvolle mobiel van Baby Bello hang je gemakkelijk op en is voorzien van verschillende figuurtjes in vrolijke kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Baby Bello Kiki The Koala Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Kiki The Koala Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Baby Bello Toby The Tiger Rammelaar

  De Baby Bello Toby The Tiger Rammelaar is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  14,95
12 Resultaten