Baby Bello

Ontdek het verrassende assortiment van Baby Bello! Deze baby artikelen zijn een echte blikvanger. In het assortiment vind je diverse speeltjes zodat er voor iedere box en babykamer passende decoratie te vinden is. De speeltjes zijn perfect met elkaar te combineren. Ook leuk als kraamcadeau!

Lees meer...

Baby Bello speeltjes voor de box en babykamer

De meeste baby's vinden een baby mobiel en een babygym fantastisch. Vrolijk gekleurde vormen zweven door de lucht en trekken de aandacht van je kindje. Je baby kan er eindeloos naar blijven kijken en zal na verloop van tijd proberen om de figuurtjes te gaan pakken. Op deze manier wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd door een mobiel en babygym. 

Mobiel online bestellen

De Baby Bello speeltjes en bijbehorende en accessoires zijn eenvoudig online te bestellen via deze pagina. De handgemaakte artikelen worden dan door ons zorgvuldig verpakt en snel bij jou thuisbezorgd. In de meeste gevallen kan je bestelling de volgende dag al bij jou in huis zijn. Wil je de mobiel boven het bedje hangen? Overweeg dan om de mobiel houder erbij te bestellen of bevestig de mobiel met een visdraad.  Lees minder...

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Baby Bello Sammy The Starfish Babygym Speeltjes

  Hang deze schattige Baby Bello Sammy The Starfish Babygym Speeltjes aan de Babygym van Baby Bello. Je kindje kan zich urenlang vermaken met de 5 verschillende speeltjes uit de zee. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Baby Bello Klamboe

  Met deze prachtige Baby Bello Klamboe maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  99,95
 • Quick view

  Baby Bello Hydrofiel Deken 120 x 120 cm

  De stijlvolle Baby Bello Hydrofiel Deken 120 x 120 cm is een eenvoudige deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  37,95
 • Quick view

  Baby Bello Washandje 2 Stuks

  Met het stijlvolle Baby Bello Washandje 2 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op het huidje van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Baby Bello Monddoekje 2 Stuks

  Met deze stijlvolle Baby Bello Monddoekje 2 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk snel opdroogt en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  Baby Bello Betty The Bee Rammelaar

  De Baby Bello Betty The Bee Rammelaar is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  15,95
 • Quick view

  Baby Bello Finny The Fennex Muziekmobiel

  De schattige Baby Bello Finny The Fennex Muziekmobiel is te bevestigen aan de box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De mobiel is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  37,95
 • Quick view

  Baby Bello Finny The Fennex Knuffel

  De Baby Bello Finny The Fennex Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  29,95
 • Quick view

  Baby Bello Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De stijlvolle Baby Bello Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  16,95
 • Quick view

  Baby Bello Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Baby Bello Hydrofiel Luiers Dusty Olive 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  14,95
 • Quick view

  Baby Bello Bandana Slab 2 Stuks

  De Baby Bello Bandana Slab 2 Stuks zorgt ervoor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.
  13,95
 • Quick view

  Baby Bello Betty The Bee Wagenspanner

  De Baby Bello Betty The Bee Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De wagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje of aan de box.
  37,95
 • Quick view

  Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel

  Met de Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De stijlvolle mobiel van Baby Bello hang je gemakkelijk op en is voorzien van verschillende figuurtjes in vrolijke kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Baby Bello Kiki The Koala Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Kiki The Koala Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  24,95

  17,95

 • Quick view

  Baby Bello Hydrofiel Luier

  De stijlvolle Baby Bello Hydrofiel Luier is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de fijne grootte van de doek kan deze uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  5,95
 • Quick view

  Baby Bello Elvy The Elephant Knuffel

  De Baby Bello Elvy The Elephant Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  16,95
 • Quick view

  Baby Bello Bobby The Polar Bear Rammelaar

  De Baby Bello Bobby The Polar Bear Rammelaar is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  15,95
 • Quick view

  Baby Bello Toby The Tiger Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Toby The Tiger Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Baby Bello Toby The Tiger Knuffel

  De Baby Bello Toby The Tiger Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  15,95
 • Quick view

  Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner

  De stijlvolle Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  27,95
 • Quick view

  Baby Bello Finny The Fennex Fox Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Finny The Fennex Fox Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Baby Bello Rosy The Racoon Knuffeldoekje Sandshell

  Met het Baby Bello Rosy The Racoon Knuffeldoekje Sandshell kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  17,95
 • Quick view

  Baby Bello Bobby The Polar Bear Knuffel

  De Baby Bello Bobby The Polar Bear Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  16,95
 • Quick view

  Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  23,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot