1 Resultaten
1 Resultaten

Baby Shusher

 

Kan je baby de slaap maar niet vatten, probeer dan eens de Baby Shusher uit. Dit apparaatje is gemaakt door ouders die zochten naar iets dat hun kindje in slaap kon krijgen. Uiteindelijk bedachten ze de Baby Shusher, een product dat wonderen doet.

 

Hoe het werkt

Houd de Baby Shusher bij je kindje, en het stopt meteen met huilen. Het luistert aandachtig naar de shhhh-geluiden van het apparaatje. Het geruis lijkt op de geluiden in de baarmoeder. Aan de Baby Shusher zit een volumeknop. Wanneer je kindje huilt, zet je het volume harder. Komt je kindje uiteindelijk tot rust, zet dan het volume steeds zachter.

 

Aanbevolen

De Baby Shusher werd uitgebreid getest in de Verenigde Staten, onder andere door artsen. De Amerikaanse kinderarts dr. Harvey Karp en Tracey Hogg, een bekende babyfluisteraar uit Amerika, zeiden eerder al dat bepaalde shhh-geluiden heel effectief kunnen werken bij baby’s. Heeft je baby vaak moeite met slapen, bestel dan vandaag nog de Baby Shusher. Grote kans dat het jouw kindje van de slaapproblemen af helpt!