1 Resultaten
1 Resultaten

BabyDobber®

 

De BabyDobber® speelt in op een behoefte van veel jonge ouders: veilig zwemmen met je baby. Het unieke, drijvend zitje blijft heel stabiel op het water dobberen. In de BabyDobber® komt je kindje tot rust en kan het heerlijk ontspannen met water spelen. Het is dé oplossing voor iedereen die graag onbezorgd, veilig en op een actieve manier met een baby zwemt.

 

Verantwoord

De BabyDobber® kwam voor het eerst op de markt in de nazomer van 2013. Niet lang daarna werd het zitje wereldbekend. De fabrikant van de BabyDobber® besteedt veel aandacht aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het draagt graag bij aan een betere wereld voor iedereen. Verder wordt de BabyDobber® bewust in Nederland gemaakt. Dat is niet alleen goed voor de Nederlandse economie, maar het garandeert ook goede arbeidsomstandigheden voor allen die aan het product meewerken. Op deze manier sluit de fabrikant kinderarbeid volledig uit.

 

Duurzaam

De BabyDobber® heeft een lange levensduur. Moet je uiteindelijk toch afscheid nemen van de BabyDobber®? Het materiaal is volledig recyclebaar. Wil je meer weten over de BabyDobber®, lees dan de uitgebreide omschrijving van dit product. Bestel je de BabyDobber® op een werkdag vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online, dan krijg je deze meestal al de volgende dag thuisbezorgd als het product bij ons op voorraad is.