Babylonia

Ingrid Guikers raakte zeventien jaar geleden in de ban van babydragers. Ze begon met het ontwerpen van Babylonia babydragers. Het werd een echte passie van haar. Jarenlang verdiepte ze zich in alles wat met babydragen te maken heeft. Ze ontwierp de leukste draagdoeken en gaf cursussen over het dragen van je baby. In de jaren daarna bedacht ze nieuwe merken voor Babylonia, waaronder Bola.

Lees meer...

Bola

Onder de merknaam Bola ontwerpt, maakt en verkoopt Babylonia speciale kettinkjes voor aanstaande moeders. Aan een Bola-ketting zit een speciale hanger met een xylofoontje. Bij elke beweging die je doet, maakt de hanger rustgevend getinkel. Vanaf twintig weken hoort de baby de geluidjes. In de loop van de zwangerschap raakt je baby steeds meer met het getinkel vertrouwd. De Bola-ketting is een leuk idee voor een zwangerschapscadeautje.

Online bestellen

Alle producten van Babylonia zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel bij jou thuisbezorgd. Alle bestellingen vanaf €20,- worden bovendien gratis verzonden. Bij Babypark kun je shoppen waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Babylonia BB-Slen Draagdoek

  De Babylonia BB-Slen Draagdoek is gemaakt van soepel biologisch katoen uit een Fair Trade atelier in India. De unieke weefstructuur geeft de draagdoek een lichte diagonale stretch voor veel draagcomfort.
  89,95
 • Quick view

  Babylonia BB-Tai Draagdoek

  De Babylonia BB-Tai Draagdoek is een draagdoek van biologisch katoen die eenvoudig te knopen is. De draagdoek is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte dankzij het uitneembare binnenzakje voor kleine baby’s.
  108,95
 • Quick view

  Babylonia BB-Sling Draagdoek

  De Babylonia BB-Sling Draagdoek biedt je kindje dankzij een speciale weeftechniek optimale steun. Met deze makkelijk te verstellen draagdoek kun je je kindje op de heup dragen vanaf geboorte tot 3/4 jaar.
  76,95
 • Quick view

  Babylonia Flexia Draagzak

  De Babylonia Flexia Draagzak kan vanaf de geboorte van een kindje worden gebruiken zonder zitverkleiner. De draagzak heeft 3 verschillende draagposities op de buik, rug en heup.
  119,-
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2