Babylonia

Ingrid Guikers raakte zeventien jaar geleden in de ban van babydragers. Ze begon met het ontwerpen van Babylonia babydragers. Het werd een echte passie van haar. Jarenlang verdiepte ze zich in alles wat met babydragen te maken heeft. Ze ontwierp de leukste draagdoeken en gaf cursussen over het dragen van je baby. In de jaren daarna bedacht ze nieuwe merken voor Babylonia, waaronder Bola.

Lees meer...

Bola

Onder de merknaam Bola ontwerpt, maakt en verkoopt Babylonia speciale kettinkjes voor aanstaande moeders. Aan een Bola-ketting zit een speciale hanger met een xylofoontje. Bij elke beweging die je doet, maakt de hanger rustgevend getinkel. Vanaf twintig weken hoort de baby de geluidjes. In de loop van de zwangerschap raakt je baby steeds meer met het getinkel vertrouwd. De Bola-ketting is een leuk idee voor een zwangerschapscadeautje.

Online bestellen

Alle producten van Babylonia zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel bij jou thuisbezorgd. Alle bestellingen vanaf €20,- worden bovendien gratis verzonden. Bij Babypark kun je shoppen waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babylonia Form Fix Cover

    Deze zachte Babylonia Form Fix Cover pimpt jou voedingskussen op met een hip kleurtje. De hoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine.
    19,80
1 Resultaten