Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

BabyPatent

BabyPatent

Al tien jaar lang maakt BabyPatent producten die het leven van jou en je baby of peuter verrijken en vereenvoudigen. Deze producten zijn heel innovatief. Er is gebruik gemaakt van slimme technologische oplossingen. Alle producten van BabyPatent voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Kijk snel verder voor ons assortiment BabyPatent producten!

Lees meer...

BabyPatent AquaScale

Een bekend en populair product van BabyPatent is de AquaScale, een badje en weegschaap ineen. Terwijl jouw kindje lekker aan het baden is, kun jij zijn of haar gewicht in de gaten houden. De ingebouwde thermometer houdt automatisch de temperatuur van het water in de gaten om ervoor te zorgen dat je kindje zich comfortabel voelt. De unieke, ergonomische vorm van het bad en de anti-slipstrook zijn ontworpen om je kindje tot de leeftijd van zes maanden in de perfecte positie te houden tijdens het baden. Kan je kindje eenmaal zitten, dan bouw je de BabyPatent AquaScale om tot een peuterbadje. Dit peuterbadje is geschikt totdat je kindje ongeveer twee jaar oud is. Inmiddels hebben heel wat baby’s en peuters plezier gehad van de innovatieve BabyPatent AquaScale. Het is een onmisbaar item geworden op cadeaulijsten voor babyshowers en kraamfeesten.

AquaScale badstandaard

Bij de AquaScale kun je ook een badstandaard kopen. Deze badstandaard is eenvoudig te monteren en te demonteren. Na gebruik kun je de badstandaard gemakkelijk opruimen, aangezien deze weinig ruimte in beslag neemt. De AquaScale badstandaard wordt meestal geleverd inclusief afvoerslang. Lees voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijving bij de badstandaard op onze webshop. BabyPatent producten zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde producten zo snel mogelijk in huis hebt! Verder profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je nooit teveel betaalt voor producten van BabyPatent.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader