BamBam

BamBam

Wanneer je op zoek bent naar accessoires voor je babykamer is BamBam een echte aanrader. In de BamBam webshop vind je ongelofelijk veel soorten accessoires. Of je nou aan het rondkijken bent voor een leuk muziekdoosje of mooie letters voor op de muur, je vindt altijd wel een leuke BamBam aanbieding voor datgene waarnaar jij op zoek bent.

Lees meer...

Babyaccessoires in een prachtig design

De diverse accessoires die je in de BamBam online shop kunt vinden, zijn ieder op een prachtige manier ontworpen. De accessoires ogen erg stijlvol en hebben hier en daar zelfs een ietwat luxueuze uitstraling. Er wordt veel gewerkt met zachte kleuren en vaak in combinatie met zilvertinten die dit effect versterken.

Veel keuze

Wanneer we zeggen dat je veel soorten accessoires vindt bij BamBam menen we dit ook. Leuke kleertjes, knuffeltjes, fotolijstjes en zelfs bestek en bewaardoosjes voor plukjes haar en tandjes. Op ieder moment is er wel een leuke aanbieding te vinden bij Babypark, zodat je altijd accessoires van BamBam kunt kopen op een zo voordelig mogelijke wijze. Zo kun je voor stijl gaan zonder al te veel geld kwijt te zijn.

Lees minder...
148 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 • Quick view

  Bambam Letter I

  Prachtige letter I van het merk Bambam. Deze letter is leuk als decoratie op de kamer van je kind.
  3,50
 • Quick view

  Bambam Letter V

  Deze Bambam Letter V is een prachtige letter van het merk Bambam. Deze letter is leuk als decoratie op de kamer van je kind.
  3,50
 • Quick view

  BamBam Horn

  Met deze houten hoorn is het zelfs mogelijk om het hartje van je kindje te horen kloppen. De geluidjes worden door de hoorn versterkt.

  10,95

  9,95

 • Quick view

  BamBam Duck Knuffeldoekje Pink

  De superzachte BamBam Duck Knuffeldoekje Pink vinden baby's heerlijk om mee te spelen en te slapen. In het midden van het knuffeldoekje zit een naamlabel waarom de naam van je kind geschreven kan worden.
  13,95
148 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7