Be-Nized

Be-Nized is een merk van handgemaakte, papieren opbergmanden. Be-Nized opbergmanden zijn ideaal om rondslingerende spulletjes in op te bergen. Het gebruik van papier voor deze opbergmanden is een goede vondst want het geeft een hippe look. Veel manden hebben als final touch een mooi, eenvoudig printje meegekregen.

Lees meer...

Gemaakt van supersterk materiaal

Be-Nized opbergmanden zijn gemaakt van heel stevig papier, waardoor de kwaliteit heel goed is. Over het algemeen bestaan Be-Nized opbergmanden uit drie lagen papier die een gewicht van maar liefst 65 kg aankunnen. Be-Nized opbergmanden zijn dus supersterk!

Be-Nized opbergmanden bestellen

Op deze pagina vind je ons complete Be-Nized assortiment. Onze Be-Nized producten zijn online te bestellen via onze webshop. Als wij op een werkdag vóór 20:00 uur jouw online order en betaling ontvangen, krijg jij jouw bestelling morgen al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de bestelde Be-Nized producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Be-Nized Rayo Opbergmand

  De Be-Nized Rayo Opbergmand is erg handig en stijlvol. De stijlvolle babykamer accessoire zorgt voor een opgeruimd gevoel in de baby- en kinderkamer. Ruim je rondslingerende spulletjes op in deze stevige opbergzak.
  14,95
 • Quick view

  Be-Nized Cloud Opbergmand

  De Be-Nized Cloud Opbergmand is erg handig en stijlvol. De stijlvolle babykamer accessoire zorgt voor een opgeruimd gevoel in de baby- en kinderkamer. Ruim je rondslingerende spulletjes op in deze stevige opbergzak.
  13,95
 • Quick view

  Be-Nized Ster Opbergmand Blauw Small

  De Be-Nized Ster Opbergmand is erg handig en stijlvol. De stijlvolle babykamer accessoire zorgt voor een opgeruimd gevoel in de baby- en kinderkamer. Ruim je rondslingerende spulletjes op in deze stevige opbergzak.
  13,95
3 Resultaten