Beaba

Beaba

Beaba heeft een Franse oorsprong, maar heeft de wereld al snel veroverd. Dankzij de innovatieve, creatieve producten voor kinderverzorging. Makkelijke flessenwarmers of speciale cookers warmen in mum van tijd het eten of drinken van je baby op, terwijl je de flessen na gebruik op de vrolijk gekleurde en hip uitgevoerde uitdruiprekjes laat drogen. Design en gebruikersgemak gingen nog nooit zo makkelijk samen als bij Beaba. Geen wonder dat veel mama’s de producten van Beaba kopen voor hun kindje.

Lees meer...

Beaba webshop

Natuurlijk vind je alle producten van Beaba in de Beaba online shop op Babypark.nl. Van handige opstapjes voor de wastafel tot aan de vrolijke babycookers in frisse kleuren, je vindt het allemaal in de webshop. Ook voor de leukste Beaba aanbieding ben je bij de Beaba webshop aan het juiste adres. En wanneer je leuke producten voor de verzorging van je kindje aan het uitzoeken bent, vergeet dan niet om zo een hippe luiertas voor jezelf uit te zoeken.

Lees minder...
51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Beaba Babycook® Original Grijs / Blauw

  De Beaba Babycook® Original is een ideaal hulpje bij het klaarmaken van de lekkerste voeding voor je kindje. Met de Babycook® blijven alle gezonden vitamines en mineralen behouden. Heel gezond en handig dus!

  134,99

  98,06

 • Quick view

  Beaba Babycook® Neo

  De Beaba Babycook® Neo heeft een extra grote kom en kan zowel stomen, mixen, opwarmen en ontdooien. Zo heb je in slechts 15 tot 25 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.
  199,95
 • Quick view

  Beaba Babycook® Duo Grijs

  De Beaba Babycook® Solo was al een succes, maar met deze Beaba Babycook® Duo Grijs 4-in-1 stoomkoker en mixer kun je zelfs voor meerdere kinderen tegelijkertijd een gezonde maaltijd bereiden.
  229,99
 • Quick view

  Beaba Bestekset Airy Green

  Het handige Beaba Bestekset Airy Green bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  17,99

  15,-

 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 250 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 250 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.

  11,99

  9,99

 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje Airy Green 2 Stuks

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje Airy Green 2 Stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  21,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 3 Stuks

  Met dit handige Beaba Glazen Bewaarpotje 3 Stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  33,99
 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.

  Normale prijs: 6,50

  Special Price 5,99

 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd 4 Stuks

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd 4 Stuks is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.

  21,99

  18,99

 • Quick view

  Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1

  De Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1 is een 3-in-1 beker waaruit je kindje leert drinken. De handige beker is vanaf 4 maanden te gebruiken als fles (speen 1e fase), antilekbeker en losse beker.

  Normale prijs: 14,99

  Special Price 12,99

 • Quick view

  Beaba Multi Portions 150 ml Mistgrijs

  Met de Beaba Multi Portions 150 ml Mistgrijs kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen. Hierdoor heeft je kindje altijd een gezonde hap. De Multiportions zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,50

  19,99

 • Quick view

  Beaba Multi Portions 90 ml Mistgrijs

  Met de Beaba Multi Portions 90 ml Mistgrijs kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen. Hierdoor heeft je kindje altijd een gezonde hap. De Multiportions zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus kan je kindje heerlijk eten. Glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Beaba 360° Oefenlepel

  Deze Beaba 360° Oefenlepel mag niet ontbreken wanneer je je kindje zelfstandig leert eten. De lepel beschikt over een roterend handvat waardoor de inhoud horizontaal blijft liggen zonder te morsen.
  8,99
 • Quick view

  Beaba Evolutieve 2-in-1 Drinkfles 210 ml

  Deze Beaba Evolutieve 2-in-1 Drinkfles 210 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De drinkfles is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  15,99
 • Quick view

  Beaba Rietjesbeker 300 ml

  Deze Beaba Rietjesbeker 300 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker van Beaba is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  14,-
 • Quick view

  Beaba Pasta / Rijstkoker Voor Babycook®

  De Beaba Pasta / Rijstkoker Voor Babycook® helpt je met het bereiden van de lekkerste gerechten voor je kindje. De rijstkoker heeft een capaciteit van 500 gram en kan worden gebruikt met de Beaba Babycook® Neo.
  21,99
 • Quick view

  Beaba Up & Down IV Wipstoel Leaves

  In de stijlvolle Beaba Up & Down IV Wipstoel Leaves heb je je kindje altijd dicht bij je. Het handige wipstoeltje van Beaba is in 4 hoogtes verstelbaar en de rugleuning is met één hand verstelbaar.
  189,99
 • + Gratis Kookboek
  Quick view

  Beaba Babycook® Solo

  De Beaba Babycook® Solo heeft een extra grote kom en kan zowel mixen, stomen, ontdooien en verwarmen. Zo heb je in slechts 15 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.
  164,99
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,50
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 350 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 350 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 350 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,70
 • Quick view

  Beaba Bord Met Zuignap

  De Beaba Bord Met Zuignap is tijdens het eetmoment erg handig. Door middel van de zuignap blijft het goed staan en de redelijk hoge randen zorgen voor minder morsen. Een ideaal bord voor zowel ouder en kind!
  16,99
 • Quick view

  Beaba Mijn Eerste Hapjes Kookboek

  In het Beaba Mijn Eerste Hapjes Kookboek vind je gezonde hapjes om te bereiden in de Babycook van Beaba. Het kookboek telt 203 pagina’s en de gerechten zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 24 maanden.
  23,90
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.

  Normale prijs: 10,50

  Special Price 9,45

51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot