Beaba

Beaba

Beaba heeft een Franse oorsprong, maar heeft de wereld al snel veroverd. Dankzij de innovatieve, creatieve producten voor kinderverzorging. Makkelijke flessenwarmers of speciale cookers warmen in mum van tijd het eten of drinken van je baby op, terwijl je de flessen na gebruik op de vrolijk gekleurde en hip uitgevoerde uitdruiprekjes laat drogen. Design en gebruikersgemak gingen nog nooit zo makkelijk samen als bij Beaba. Geen wonder dat veel mama’s de producten van Beaba kopen voor hun kindje.

Lees meer...

Beaba webshop

Natuurlijk vind je alle producten van Beaba in de Beaba online shop op Babypark.nl. Van handige opstapjes voor de wastafel tot aan de vrolijke babycookers in frisse kleuren, je vindt het allemaal in de webshop. Ook voor de leukste Beaba aanbieding ben je bij de Beaba webshop aan het juiste adres. En wanneer je leuke producten voor de verzorging van je kindje aan het uitzoeken bent, vergeet dan niet om zo een hippe luiertas voor jezelf uit te zoeken.

Lees minder...
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Beaba Babycook® Original Grijs / Blauw

  De Beaba Babycook® Original is een ideaal hulpje bij het klaarmaken van de lekkerste voeding voor je kindje. Met de Babycook® blijven alle gezonden vitamines en mineralen behouden. Heel gezond en handig dus!

  134,99

  110,95

 • Quick view

  Beaba Babycook® Neo

  De Beaba Babycook® Neo heeft een extra grote kom en kan zowel stomen, mixen, opwarmen en ontdooien. Zo heb je in slechts 15 tot 25 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.
  157,50
 • Quick view

  Beaba Babycook® Duo Grijs

  De Beaba Babycook® Solo was al een succes, maar met deze Beaba Babycook® Duo Grijs 4-in-1 stoomkoker en mixer kun je zelfs voor meerdere kinderen tegelijkertijd een gezonde maaltijd bereiden.

  229,99

  188,89

 • Quick view

  Beaba Bestekset Old Pink

  Het handige Beaba Bestekset Old Pink bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  17,99

  15,95

 • Quick view

  Beaba Dinerset Jungle

  Met deze stijlvolle Beaba Dinerset Jungle kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine en roestvrij staal wordt geleverd inclusief bordje, beker, kommetje, lepel en vork.

  29,99

  25,24

 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 250 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 250 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  11,99
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje Airy Green 2 Stuks

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje Airy Green 2 Stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  21,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 3 Stuks

  Met dit handige Beaba Glazen Bewaarpotje 3 Stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  33,99
 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.
  6,50
 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd 4 Stuks

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd 4 Stuks is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.

  21,99

  20,36

 • Quick view

  Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1

  De Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1 is een 3-in-1 beker waaruit je kindje leert drinken. De handige beker is vanaf 4 maanden te gebruiken als fles (speen 1e fase), antilekbeker en losse beker.
  14,99
 • Quick view

  Beaba Multi Portions 150 ml Mistgrijs

  Met de Beaba Multi Portions 150 ml Mistgrijs kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen. Hierdoor heeft je kindje altijd een gezonde hap. De Multiportions zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,50

  19,99

 • Quick view

  Beaba Up & Down IV Wipstoel Leaves

  In de stijlvolle Beaba Up & Down IV Wipstoel Leaves heb je je kindje altijd dicht bij je. Het handige wipstoeltje van Beaba is in 4 hoogtes verstelbaar en de rugleuning is met één hand verstelbaar.
  189,99
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus kan je kindje heerlijk eten. Glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • + Gratis Kookboek
  Quick view

  Beaba Babycook® Solo

  De Beaba Babycook® Solo heeft een extra grote kom en kan zowel mixen, stomen, ontdooien en verwarmen. Zo heb je in slechts 15 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.

  164,99

  107,64

 • Quick view

  Beaba Bewaarpotjes 3 stuks

  Met deze Beaba Bewaarpotjes 3 stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Beaba Rietje Drinkbeker 240 ml

  Het Beaba Rietje Drinkbeker 240 ml is voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. Het handige rietje is geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 1 stuk.
  2,80
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,50
 • Quick view

  Beaba Rietje Drinkbeker 350 ml

  Het Beaba Rietje Drinkbeker 350 ml is voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. Het handige rietje is geschikt voor de Beaba rietjesbeker 350 ml en worden geleverd per 1 stuk.
  3,-
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 350 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 350 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 350 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,70
 • Quick view

  Beaba Melkpoederdoosje

  Het stijlvolle Beaba Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder of snacks in te bewaren of mee te nemen. De beker bestaat uit 3 vakjes die je op elkaar kan draaien. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,99
 • Quick view

  Beaba Bestekset

  Het handige Beaba Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf gemakkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.
  18,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  10,50
 • Quick view

  Beaba Bibexpresso®

  De Beaba Bibexpresso® is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk het flesje of potje van je kindje binnen 30 seconden verwarmen op 2 verschillende temperaturen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  86,42
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3