Bébé Basics

Bébé Basics is een onderdeel van het merk Bébé-Jou. Van Bébé-Jou zijn verzorgingsproducten verkrijgbaar die aan de babyuitzet niet mogen ontbreken. Op deze pagina vind je ons complete assortiment van Bébé Basics.

Lees meer...

Compleet badset

Voor je kindje heb je heel wat spulletjes nodig. Als je een badset van Bébé Basics koopt, heb je meteen een groot deel van de spulletjes voor de verzorging van je kindje compleet. Een badset bestaat uit een bad, een waskussen, een luieremmer, een waskom, een badthermometer, een kam, een borstel, een schaar in een etui en eventueel een badstandaard.

Online winkelen

Bestel vandaag nog handige producten van Bébé Basics online via onze webshop. Als jouw online order en bestelling nog vóór 20:00 uur bij ons binnen is en de producten zijn op voorraad, dan wordt je order de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bébé-Basics Kapset

  Met de Bébé-Basics Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.
  4,99
 • Quick view

  Bébé-Basics Badset Uni 7-delig

  Met de Bébé-Basics Badset Uni 7-delig heb je altijd alle belangrijke dingen bij de hand om je kindje te wassen.
  40,-
 • Quick view

  Bébé-Basics Geschenkset

  Geef jouw kindje een goede verzorging met dit Bébé-Basics Geschenkset. Het geschenkset wordt standaard geleverd met een kapset, manicureset en een badthermometer.
  15,99
 • Quick view

  Bébé-Basics Luieremmer

  Deze Bébé-Basics Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en beschikt over een handig hengsel.
  9,95
 • Quick view

  Bébé-Basics Badset 8-delig

  Met de Bébé-Basics Badset 8-delig altijd alle belangrijke dingen bij de hand om je kindje te wassen.
  57,95
 • Quick view

  Bébé-Basics Bad

  Het Bébé-Basics Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  14,99
 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  4,50
 • Quick view

  Bébé-Basics Waskussen

  Het Bébé-Basics Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  12,99
8 Resultaten