Bemini

Bemini is een Belgisch merk met heerlijke, zachte textielproducten voor je kindje. Alle slaapzakken, boxkleden, wiegdekens, swaddles en badcapes zijn met oog voor detail gemaakt en strikt gecontroleerd. Elk product voelt lekker zacht aan, want het welzijn van je kindje is voor Bemini de grootste prioriteit.

Lees meer...

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Bemini producten zijn zodanig gemaakt, dat ze comfortabel aanvoelen voor je kindje en voor jou heel gebruiksvriendelijk zijn. Een slaapzakje voor pasgeborenen heeft bijvoorbeeld een dubbele ritssluiting, zodat jij je kindje gemakkelijk kunt verschonen. Tegelijkertijd zit de rits op een plek die je kindje niet voelt, zodat je kindje heel comfortabel in de slaapzak kan liggen.

Veilig

Alle Bemini producten voldoen aan de veiligheidseisen. De stoffen zijn Oeko-Tex® gecertificeerd, wat onder meer betekent dat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten. In veel Bemini slaapzakken kan je kindje zich lastig omdraaien of blootwoelen zodat je kindje heerlijk rustig kan slapen.

Lees minder...
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Bemini Pady Jersey Slaapzak Honey Pingu 0-3 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Jersey Slaapzak Honey Pingu 0-3 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De stijlvolle slaapzak is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  39,90
 • Quick view

  Bemini Pretty Pyjama Dolly

  De Bemini Pretty Pyjama Dolly beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van handige drukknoopsluiting.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Boxkleed Jersey+Softy Zague 75 x 95 cm

  Dit Bemini Boxkleed Jersey+Softy Zague past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  49,90
 • Quick view

  Bemini Hoeslaken Stary 60 x 120 cm

  Het Bemini hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over elastiek voor een goede pasvorm.
  14,90
 • Quick view

  Bemini Pady Jersey Slaapzak 0-3 Mnd

  De Bemini Pady Jersey Slaapzak 0-3 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van zacht jersey materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt voor kinderen van 0 - 3 maanden.
  47,90
 • Quick view

  Bemini Pady Jersey Stary Slaapzak Tom 0-3 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Jersey Stary Slaapzak Tom 0-3 Mnd zal je kindje in het ledikant heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  47,90
 • Quick view

  Bemini Softy Jersey BMINI Pingue Slaapzak 0-3 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Softy Jersey BMINI Pingue Slaapzak 0-3 Mnd zal je kindje in het ledikant heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  45,90
 • Quick view

  Bemini Softy Slaapzak 0-3 Mnd

  De Bemini Softy Slaapzak 0-3 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van superzacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt voor kinderen van 0 - 3 maanden.
  39,90
 • Quick view

  Bemini Morea Pyjama Juicy

  De Bemini Morea Pyjama Juicy beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknopen aan de achterzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Jersey Stary Pyjama Newborn Shade

  De Bemini Jersey Stary Pyjama Newborn Shade beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Slaapzak Pady Morea Jersey 0-3 Mnd Juicy

  De Bemini slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt van 0 - 3 maanden.
  47,90
 • Quick view

  Bemini April Badcape Terry Jersey / Cristal

  Met de Bemini April Badcape Terry Jersey / Cristal weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De cape met washand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  31,90
 • Quick view

  Bemini BMINI Pyjama Cristal Mixed

  De Bemini BMINI Pyjama Cristal Mixed beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknopen aan de voorzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Jersey Frizzy Pyjama Relax 0-3 Mnd

  De Bemini Jersey Frizzy Pyjama Relax 0-3 Mnd beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
 • Quick view

  Bemini Bamboe Stary Slaapzak Grizou 18-36 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Bamboe Stary slaapzak zal je kindje in het ledikant heerlijk wegdromen. De slaapzak met ritssluiting is gemaakt van zacht en ademend materiaal en geschikt van 18-36 maanden.
  60,90
 • Quick view

  Bemini Bambu Slaapzak 0-3 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Bambu Slaapzak 0-3 Mnd zal je pasgeboren kindje in het ledikant heerlijk wegdromen. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en geschikt vanaf de geboorte tot 3 maanden.
  23,73
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4