Benbat

Geef je kindje een lekker zacht nekkussen van Benbat. Zo’n kussentje is heel fijn tijdens een lange autorit. Je kindje kan dan onderweg slapen of gewoon even relaxen. Ook op andere momenten komt een Benbat nekkussentje heel goed van pas.

Lees meer...

Ondersteuning van hoofd en nek

Een Benbat kussen ondersteunt zowel het hoofd als de nek van je kindje. Het bovenste gedeelte is voor het hoofd, het onderste gedeelte voor de nek. Verder voelt het materiaal heel comfortabel aan. Met zo’n fijn kussen komt je kindje helemaal tot rust.

De leukste dieren

Benbat nekkussens zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. De meeste kussens hebben de vorm van een dier, zoals een rups, een giraffe, een zebra en of een lieveheersbeestje. Dat maakt de kussens natuurlijk extra leuk voor je kindje! De Benbat artikelen zijn eenvoudig online te bestellen.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Benbat Zonnescherm Rond 2 Stuks

  Op zoek naar een kleurrijke zonnescherm voor je kindje? Dan is de Benbat zonnescherm wellicht iets voor je. De bubbels creëren verschillende texturen die de visuele ontwikkeling van je kindje stimuleren.
  21,99
 • Quick view

  Benbat Uil Nekkussen 1-4 Jaar

  Het Benbat Uil Nekkussen 1-4 Jaar is het ideale maatje voor je kind als het onderweg is. Het biedt namelijk ondersteuning tijdens het slapen. Het is gemaakt van polyester en is wasbaar in de wasmachine.
  19,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Uil Rammelaar

  De Benbat Dazzle Travel Uil Rammelaar is een echte kindervriend. Eenvoudig te bevestigen aan een kinderwagen en autostoel zodat de rammelaar overal mee naartoe kan.
  13,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Uil Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Uil Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  9,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Prinses Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Prinses Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  12,99
 • Quick view

  Benbat Multi Speeltjeshouder

  De Benbat Multi Speeltjeshouder heeft 2 verschillende armen waar je gemakkelijk speeltjes en een speentje aan op kunt hangen. Zo kan je diverse speeltjes meenemen in de auto of in de kinderwagen.
  9,99
 • Quick view

  Benbat Giraf Speeltjeshouder

  De Benbat Giraf Speeltjeshouder heeft 4 verschillende armen waar je gemakkelijk speeltjes en een speentje aan op kunt hangen. Zo kan je diverse speeltjes meenemen in de auto of in de kinderwagen.
  19,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Fairy Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Fairy Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Nekkussen Prinses 0-12 maanden

  Het Benbat Nekkussen Prinses 0-12 maanden is het ideale maatje voor je kind als het onderweg is. Het biedt namelijk ondersteuning tijdens het slapen. Het is gemaakt van polyester en is wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Uil Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Uil Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Leeuw Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Leeuw Speeltje is een echte kindervriend! Je kunt het speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het speeltje overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Travel Play Speelboog

  De Benbat Travel Play Speelboog kan je gemakkelijk om een autostoel of wipstoel plaatsen. Hierdoor kan je kindje fijn spelen met de verschillende speeltjes die aan de speelboog bevestigd zijn.
  29,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Vogel Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Vogel Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  12,99
 • Quick view

  Benbat Giraf Autostoel Armkussen

  Het Benbat Giraf Autostoel Armkussen zorgt ervoor dat je met gemak het autostoeltje kunt mee dragen. Het kussentje ziet er vrolijk uit en is voorzien van haakjes waar je knuffeltjes of speeltjes aan kunt hangen.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Leeuw Rammelaar

  De Benbat Dazzle Travel Leeuw Rammelaar is een echte kindervriend. Eenvoudig te bevestigen aan een kinderwagen en autostoel zodat de rammelaar overal mee naartoe kan.
  13,99
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Kikker Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Kikker Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Vis Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Vis Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  12,99
 • Quick view

  Benbat Dazzle Travel Kikker Speeltje

  Het Benbat Dazzle Travel Kikker Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  9,99
18 Resultaten