Berg Toys, Berg Toys Buitenspeelgoed

Berg Toys

Duurzame speelmaterialen geven kinderen de vrijheid om heerlijk buiten te spelen op een gezonde manier. Zij ontwikkelen hun sociale vaardigheden en leren om creatief bezig te zijn. Berg biedt kinderen graag deze mogelijkheid. Het bedrijf ontwerpt de leukste skelters, loopfietsjes en kruiwagens. Berg Toys speelmaterialen geven je kindje urenlang plezier in de buitenlucht.

Lees meer...

Geschiedenis van Berg Toys

Het bedrijf Berg bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Oprichter Henk van den Berg maakte als kind al zijn eerste skelter. Deze hobby groeide uit tot een groot bedrijf met producten die wereldwijd verkocht worden. Kinderen uit allerlei landen genieten nu van de duurzame, soepel rijdende skelters en loopfietsjes.

Berg Toys voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten kunnen hun hart ophalen met Berg Toys speelmaterialen. De skelters en loopfietsjes uit de Junior-lijn zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes. Bekijk op deze pagina ons complete Berg Toys assortiment en geef je kindje vandaag nog een prachtige skelter of loopfietsje. De leukste Berg Toys speelmaterialen bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Berg Go² Loopfiets

  Met de Berg Go² loopfiets leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go² loopfiets rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  89,-
 • Quick view

  Berg Skelter Buddy

  Met de Berg Skelter Buddy zal je kind zich buiten goed kunnen vermaken. Het is een compacte skelter en is licht van gewicht. Het BFR-systeem zorgt ervoor dat je kind met de pedalen kan trappen, remmen en achteruit kan rijden.
  269,-
 • Quick view

  Berg Choppy

  Met de Berg Choppy rij je snel weg! Dit oranje scheurijzer met drie wielen ziet er stoer uit. Bovendien zorgt het BFR-systeem ervoor dat je met de pedalen kan trappen, remmen en achteruit kan rijden.

  235,-

  199,-

 • Quick view

  Berg Buddy John Deere

  Met de Berg Buddy in John Deere design vermaakt je kind zich prima! De compacte skelter heeft een licht gewicht. Het unieke BFR-systeem zorgt ervoor dat je kind met de pedalen kan trappen, remmen en achteruit kan rijden.

  305,-

  269,-

 • Quick view

  Berg Junior Trailer

  Met Berg Junior Trailer heb je extra plezier! Je kunt hem aan de trekhaak hangen van de Berg skelter. Je kunt er spullen in vervoeren, zand in scheppen en nog veel meer!
  89,-
 • Quick view

  Berg Draagband Voor Go² Loopfiets

  De Berg Draagband Voor Go² Loopfiets is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Wanneer je het eromheen bevestigd dan kan je het eenvoudig optillen en de band over je schouder heen hangen. Erg handig en makkelijk!
  10,-
 • Quick view

  Berg Safety Flag Voor Go² Loopfiets

  De Berg Safety Flag Voor Go² Loopfiets is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Wanneer je het eromheen bevestigd dan kan je het eenvoudig optillen en de band over je schouder heen hangen. Erg handig en makkelijk!
  12,50
 • Quick view

  Berg Fendt BFR Skelter

  Beleef de spannendste avonturen met de Berg Fendt BFR Skelter! De stoere skelter is uitgevoerd in een ‘tractor look’, kan zowel vooruit- als achteruit rijden en heeft een achteruittraprem. Geschikt vanaf 5 jaar.
  679,-
 • Quick view

  Berg Duwstang Voor Go² Loopfiets

  De Berg Duwstang Voor Go² Loopfiets is een praktisch item bij de betreffende loopfiets. Het is eenvoudig te monteren en je kind je heeft er echt geen hinder van. Het voorkomt dat je veel moet bukken om je kind voorruit te krijgen.
  25,-
9 Resultaten