Berg Toys, Berg Toys Buitenspeelgoed

Berg Toys

Duurzame speelmaterialen geven kinderen de vrijheid om heerlijk buiten te spelen op een gezonde manier. Zij ontwikkelen hun sociale vaardigheden en leren om creatief bezig te zijn. Berg biedt kinderen graag deze mogelijkheid. Het bedrijf ontwerpt de leukste skelters, loopfietsjes en kruiwagens. Berg Toys speelmaterialen geven je kindje urenlang plezier in de buitenlucht.

Lees meer...

Geschiedenis van Berg Toys

Het bedrijf Berg bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Oprichter Henk van den Berg maakte als kind al zijn eerste skelter. Deze hobby groeide uit tot een groot bedrijf met producten die wereldwijd verkocht worden. Kinderen uit allerlei landen genieten nu van de duurzame, soepel rijdende skelters en loopfietsjes.

Berg Toys voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten kunnen hun hart ophalen met Berg Toys speelmaterialen. De skelters en loopfietsjes uit de Junior-lijn zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes. Bekijk op deze pagina ons complete Berg Toys assortiment en geef je kindje vandaag nog een prachtige skelter of loopfietsje. De leukste Berg Toys speelmaterialen bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  93,15
 • Quick view

  Berg Biky Retro Loopfiets

  Deze Berg Biky Retro Loopfiets is perfect om je kindje te leren fietsen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig en licht materiaal.

  165,-

  139,-

 • Quick view

  Berg Go 2 Loopfiets Safety Flag

  De Berg Go 2 Loopfiets Safety Flag is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Zo kan iedereen je kleine zien zitten op de loopfiets waardoor het extra veilig is. Het is een eenvoudig te monteren.
  19,-
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopfiets Draagband

  De Berg Go 2 Loopfiets Draagband is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Wanneer je het eromheen bevestigd dan kan je het eenvoudig optillen en de band over je schouder heen hangen.

  15,-

  13,50

 • Quick view

  Berg Go 2 Loopfiets Duwstang

  De Berg Go 2 Loopfiets Duwstang is een praktisch item bij de betreffende loopfiets. Het is eenvoudig te monteren en je kind je heeft er echt geen hinder van. Het voorkomt dat je veel moet bukken en duwt gemakkelijk.

  29,-

  27,50

5 Resultaten
Trustpilot