Heerlijk badderen met Bibabad

Maak van het badderen een waar feest met Bibabad. Deze badjes zijn verstelbaar en opvouwbaar, zodat ze uitstekend aansluiten bij de grootte van je eigen kindje (en huis!) en niet in de weg staan wanneer ze niet worden gebruikt. Wanneer je zelf geen ruimte hebt voor een 'echt' bad, heb je nu alsnog de mogelijkheid je kindje lekker te laten badderen.

Lees meer...

Stevige kwaliteit

De badjes worden gemaakt van een sterke kwaliteit materialen, zodat je er zeker van bent dat je kindjes zo veilig mogelijk kunnen baden. Je hebt in ieder geval geen omkijken naar het badje zelf, zodat je je optimaal kunt focussen op je kindjes. Ze kunnen lekker zorgeloos spelen en alles doen wat ze in het water fijn vinden. Een Bibabad kopen staat garant voor het kopen van plezier!

Bibabad online shop

Bij Babypark vind je een speciaal hiervoor ingerichte Bibabad webshop met alleen maar producten van Bibabad. Hier vind je iedere keer weer een leuke Bibabad aanbieding, waarmee je zeker bent van een voordelige prijs. De gratis bezorging van je Bibabad badje maakt het helemaal compleet.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  BiBaBad All White 70-90 cm

  Het BiBaBad All White 70-90 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  BiBaBad All White 60-80 cm

  Het BiBaBad All White 60-80 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  129,-
 • Quick view

  BiBaBad All White 80-100 cm

  Het BiBaBad All White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad Ultra Licht Kikkerrand

  Het BiBaBad Ultra Licht Kikkerrand is erg handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het badje is compact, licht en gemakkelijk inklapbaar. Bij het BiBaBad wordt een afvoerset meegeleverd.
  99,-
4 Resultaten
Trustpilot