2 Resultaten
2 Resultaten

Heerlijk badderen met Bibabad

 

Een groot feest voor zowel baby's als kinderen
Maak van het badderen een waar feest met Bibabad. Deze badjes zijn verstelbaar en opvouwbaar, zodat ze uitstekend aansluiten bij de grootte van je eigen kindje (en huis!) en niet in de weg staan wanneer ze niet worden gebruikt. Wanneer je zelf geen ruimte hebt voor een 'echt' bad, heb je nu alsnog de mogelijkheid je kinderen lekker te laten badderen.

 

Stevige kwaliteit
De badjes worden gemaakt van een sterke kwaliteit materialen, zodat je er zeker van bent dat je kindjes zo veilig mogelijk kunnen baden. Je hebt in ieder geval geen omkijken naar het badje zelf, zodat je je optimaal kunt focussen op je kindjes. Ze kunnen lekker zorgeloos spelen en alles doen wat ze in het water fijn vinden. Een Bibabad kopen staat garant voor het kopen van plezier!

 

Bibabad online shop
Bij Babypark vind je een speciaal hiervoor ingerichte Bibabad webshop met alleen maar producten van Bibabad. Hier vind je iedere keer weer een leuke Bibabad aanbieding, waarmee je zeker bent van een voordelige prijs. De gratis bezorging van je Bibabad badje maakt het helemaal compleet.