Heerlijk badderen met Bibabad

Maak van het badderen een waar feest met Bibabad. Deze badjes zijn verstelbaar en opvouwbaar, zodat ze uitstekend aansluiten bij de grootte van je eigen kindje (en huis!) en niet in de weg staan wanneer ze niet worden gebruikt. Wanneer je zelf geen ruimte hebt voor een 'echt' bad, heb je nu alsnog de mogelijkheid je kindje lekker te laten badderen.

Lees meer...

Stevige kwaliteit

De badjes worden gemaakt van een sterke kwaliteit materialen, zodat je er zeker van bent dat je kindjes zo veilig mogelijk kunnen baden. Je hebt in ieder geval geen omkijken naar het badje zelf, zodat je je optimaal kunt focussen op je kindjes. Ze kunnen lekker zorgeloos spelen en alles doen wat ze in het water fijn vinden. Een Bibabad kopen staat garant voor het kopen van plezier!

Bibabad online shop

Bij Babypark vind je een speciaal hiervoor ingerichte Bibabad webshop met alleen maar producten van Bibabad. Hier vind je iedere keer weer een leuke Bibabad aanbieding, waarmee je zeker bent van een voordelige prijs. De gratis bezorging van je Bibabad badje maakt het helemaal compleet.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  BiBaBad All White 60-80 cm

  Het BiBaBad All White 60-80 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  129,-
 • Quick view

  BiBaBad All White 70-90 cm

  Het BiBaBad All White 70-90 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  BiBaBad All White 80-100 cm

  Het BiBaBad All White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad White 80-100 cm

  Het BiBaBad White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad Losse Afvoerset

  Deze BiBaBad Losse Afvoerset is ideaal wanneer je een BiBabad aanschaft. Met de set dicht je het badje aan de onderkant af en de delen klikken handig in elkaar. De set wordt geleverd met een rubberen stop.
  6,75
 • Quick view

  BiBaBad Wand Ophanghaken

  Met de BiBaBad Wand Ophanghaken hang je jouw BiBabad makkelijk uit om het te laden drogen in de open lucht. De haken worden geleverd per 2 stuks en blijven plakken op een gladde ondergrond zoals een deur of tegels.
  6,95
 • Quick view

  BiBaBad Speelgoednet

  Dankzij het BiBaBad Speelgoednet heeft je kindje altijd zijn of haar favoriete badspeeltjes bij de hand. Het net is eenvoudig aan het frame van het BiBabad te bevestigen en kan na het badderen gewoon blijven zitten.
  9,95
7 Resultaten
Trustpilot