Bibetta

Met de slabbetjes en bandana's van Bibetta blijft de kleding van je kindje de hele dag door schoon. De Bibetta slabbetjes zijn voorzien van een opvangbakje zodat het gemorste eten niet op de grond beland. Bandana's zijn ideaal wanneer je kindje regelmatig kwijlt omdat er tandjes beginnen door te komen.

Lees meer...

Praktische slab met opvangbakje

De vrolijke Bibetta slabbetjes zijn gemaakt van neopreen. Dit materiaal is erg makkelijk schoon te maken. Na het eten kun je het opvangbakje legen en de slab afnemen met een natte doek. Vervolgens kun je de Bibetta slab opvouwen zodat de slab nauwelijks ruimte inneemt. Bibetta slabben zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en prints en in uitvoeringen met en zonder mouw.

Bestel jouw favoriete Bibetta slab of bandana online

Op deze pagina vind je een overzicht van ons actuele assortiment Bibetta producten. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan dan jouw favoriete Bibetta item. Doe je dit op een werkdag voor 20:00 uur en betaal je direct, dan wordt je bestelling de zelfde dag nog voor ons verstuurd wanneer het artikel uit voorraad leverbaar. Dat is nog eens prettig shoppen!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Bibetta Dinosaurus Slab Antraciet

  Een fijne Bibetta slab kan je kindje de hele dag door dragen. Het houdt de kleertjes schoon en droog en is eenvoudig om te doen met klittenband.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Dinosaurus Mouwslab Antraciet

  Ideale slab voor de kleine als het eten en drinken leert, zodat het niet op de kleding knoeit. Met handig opvanggootje en klittenbandsluiting.
  17,99
 • Quick view

  Bibetta Safari Mouwslab Rood

  Ideale slab voor de kleine als het eten en drinken leert, zodat het niet op de kleding knoeit. Met handig opvanggootje en klittenbandsluiting.
  17,99
 • Quick view

  Bibetta Mouwslab Vos Staal Blauw

  De Bibetta Mouwslab Vos Staal Blauw is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken. De mouwslab is eenvoudig aan te doen door de klittenbandsluiting. Ook is de slab uitgerust met een opvanggootje.

  17,99

  17,95

 • Quick view

  Bibetta Slab Vos Staal Blauw

  De Bibetta Slab Vos Staal Blauw houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Slab Nijlpaard Roze

  De Bibetta Slab Nijlpaard Roze houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Slab Flamingo Turquoise

  De Bibetta Slab Flamingo Turquoise houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Slab Tropische Vis Blauw

  De Bibetta Slab Tropische Vis Blauw houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Mouwslab Nijlpaard Roze

  De Bibetta Mouwslab Nijlpaard Roze is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken. De mouwslab is eenvoudig aan te doen door de klittenbandsluiting. Ook is de slab uitgerust met een opvanggootje.

  17,99

  16,95

 • Quick view

  Bibetta Mouwslab Flamingo Turqoise

  De Bibetta Mouwslab Flamingo Turqoise is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken. De mouwslab is eenvoudig aan te doen door de klittenbandsluiting. Ook is de slab uitgerust met een opvanggootje.

  17,99

  17,95

 • Quick view

  Bibetta Olifant Mouwslab Grijs

  De Bibetta Olifant Mouwslab Grijs is een ideale slab als je kindje leert eten en drinken. De slab beschermd de kleertjes tegen vuil en vocht. De slab is voorzien van handig opvanggootje en klittenbandsluiting.
  17,99
 • Quick view

  Bibetta Slab Cars Denim Blauw

  De Bibetta Slab Cars Denim Blauw houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Slab Olifant Grijs

  De Bibetta Slab Olifant Grijs houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
13 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot