Bibi

Het heerlijk eigenwijze merk Bibi heeft op Babypark.nl een eigen Bibi online shop. Hier vind je alles wat het merk te bieden heeft. Van Ik hou van Oma spenen tot aan antilekbekers voor je baby. Het merk staat vooral bekend om zijn kleurrijke assortiment en slimme oplossingen voor je opgroeiende kind.

Lees meer...

Slimme oplossingen

Leer je kindje bijvoorbeeld uit een beker drinken door middel van de handige schroefdop met rietje. En wat dacht je van het handige melkpoederdoosje met verschillende op elkaar te schroeven bakjes? Makkelijk mee nemen en geen geknoei met dozen en doseerlepels als je onderweg bent.

Bibi webshop

In de Bibi webshop op Babypark.nl vind je al deze producten – en meer – bij elkaar. Zo kun je makkelijk en snel leuke setjes samenstellen in dezelfde kleuren (of juist niet) en in een oogopslag zien welke spenen of flessen je nodig hebt. Ga je producten van Bibi kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor een leuke Bibi aanbieding. En zeg nu zelf, je wordt toch ontzettend vrolijk van al die felle kleurtjes?

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bibi Happiness Mum & Dad Fopspeen

  Met de Bibi Happiness Mum & Dad Fopspeen haal je een set van 2 fopspenen in huis. Goed voor de ontwikkeling van je kindje.
  10,99
 • Quick view

  Bibi Fopspeen Papa is the Best

  Deze Bibi Fopspeen Papa is the Best kalmeert je kindje en door de soepelheid past het zich aan de vorm van de mond aan. De speen met ring is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt voor verschillende leeftijden.
  5,94
 • Quick view

  Bibi Fopspeen Mama is the Best

  Deze Bibi Fopspeen Mama is the Best kalmeert je kindje en door de soepelheid past het zich aan de vorm van de mond aan. De speen met ring is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt voor verschillende leeftijden.
  5,99
3 Resultaten