Bink Bedding

Bink Bedding is een stoer merk voor kids en tieners. Het merk is ontstaan uit het samengaan van twee werelden: het merk COOLS/petitio en kennis vanuit de marketing. COOLS/petito is een bekende producent van aankleding voor de babykamer. De producten worden gemaakt in een eigen atelier in Haarlem en het merk is een begrip in de babybranche. In de afgelopen jaren werden tal van kinderen en tieners blij gemaakt met de mooie dekbedden en andere aankledingen voor de slaapkamer.

Lees meer...

Leuke stoffen

COOLS/petitio had heel veel stoffen op voorraad waar zoveel leuke dingen mee gedaan konden worden. En dus begon COOLS/petitio te brainstormen voor nieuwe ideeën. Hieruit ontstond het plan voor een nieuw merk. Bink Bedding is een echt Hollands merk. De producten worden allemaal gemaakt in Nederland. Inmiddels zijn de producten ook verkrijgbaar in andere Europese landen zoals Zwitserland, Engeland en Frankrijk.

Stoere dekbedovertrekken

Zoek je leuke dekbedovertrekken? Van het merk Bink Bedding zijn de leukste dekbedovertrekken verkrijgbaar, met allerlei leuke motiefjes. Alle designs hebben één ding gemeen: ze komen heel stoer over. Zoek vandaag nog een leuk dekbedovertrek uit voor jouw kamer of voor de kamer van je kind en bestel eenvoudig online.

Lees minder...
107 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Bink Bedding Wandlamp Schaap

  Vrolijke wandlamp in de vorm van een schaap dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  49,75
 • Quick view

  Bink Bedding BB Hoeslaken Ruit Klein

  Het stijlvolle Bink Bedding BB Hoeslaken Ruit Klein zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  29,95

  25,95

 • Quick view

  Bink Bedding BB Kussen Donkergroen 50 x 50 cm

  Het Bink Bedding BB Kussen Donkergroen 50 x 50 cm geeft een vrolijke uitstraling aan de inrichting van de kinder- of woonkamer. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Rainbow Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Max Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Max Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Daan Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Daan Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Dees Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Dees Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Seb Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Seb Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Juul Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Juul Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pien Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Pien Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Stef Hoeslaken

  Het Bink Bedding Stef Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  25,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Stars Hoeslaken

  Het stijlvolle Bink Bedding Stars Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.

  29,95

  25,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Onder dit Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 100 x 135 cm zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  210,-

  39,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze stijlvolle Bink Bedding Pique Wiegdeken 75 x 100 cm ligt je kindje heerlijk comfortabel. De wiegdeken voelt zacht aan en het is gemaakt van 100% katoen. Voorzien van een stijlvol design.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Ledikantdeken 100 x 150 cm

  Onder deze Bink Bedding Pique Ledikantdeken 100 x 150 cm ligt je kindje heerlijk comfortabel. Verder voelt de ledikantdeken zacht aan en het is gemaakt van 100% katoen. Voorzien van een stijlvol design.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Stars Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit stijlvolle Bink Bedding Stars Boxkleed 71 x 122 cm ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in elke tweelingbox met standaard afmetingen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm

  Met dit Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm lig je kindje comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past in vrijwel elke box met standaard afmetingen en kan ook als vloerkleed gebruikt worden.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Wieglaken 75 x 100 cm

  Onder het Bink Bedding Pique Wieglaken 75 x 100 cm ligt je kindje veilig en comfortabel in de wieg. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  15,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder dit Bink Bedding Pique Ledikantlaken 100 x 150 cm ligt je kindje veilig en comfortabel in het ledikant. Het zachte ledikantlaken kan in de wasmachine en is ook leuk te combineren met een deken.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Pique Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  Bink Bedding Ster Wandlamp

  De BInk Bedding Ster wandlamp is een vrolijke wandlamp in de vorm van een ster dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  27,50
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Wieglaken Zwart / Wit 75 x 100 cm

  Onder het Bink Bedding Indiana Wieglaken Zwart / Wit 75 x 100 cm ligt je kindje veilig en comfortabel in de wieg. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, kan in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  15,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Dekbedovertrek Zwart / Wit

  Onder dit Bink Bedding Indiana Overtrek Zwart / Wit zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Wandlamp Auto Kobalt

  Vrolijke wandlamp in de vorm van een auto dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  34,50
107 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot