Bink Bedding

Bink Bedding is een stoer merk voor kids en tieners. Het merk is ontstaan uit het samengaan van twee werelden: het merk COOLS/petitio en kennis vanuit de marketing. COOLS/petito is een bekende producent van aankleding voor de babykamer. De producten worden gemaakt in een eigen atelier in Haarlem en het merk is een begrip in de babybranche. In de afgelopen jaren werden tal van kinderen en tieners blij gemaakt met de mooie dekbedden en andere aankledingen voor de slaapkamer.

Lees meer...

Leuke stoffen

COOLS/petitio had heel veel stoffen op voorraad waar zoveel leuke dingen mee gedaan konden worden. En dus begon COOLS/petitio te brainstormen voor nieuwe ideeën. Hieruit ontstond het plan voor een nieuw merk. Bink Bedding is een echt Hollands merk. De producten worden allemaal gemaakt in Nederland. Inmiddels zijn de producten ook verkrijgbaar in andere Europese landen zoals Zwitserland, Engeland en Frankrijk.

Stoere dekbedovertrekken

Zoek je leuke dekbedovertrekken? Van het merk Bink Bedding zijn de leukste dekbedovertrekken verkrijgbaar, met allerlei leuke motiefjes. Alle designs hebben één ding gemeen: ze komen heel stoer over. Zoek vandaag nog een leuk dekbedovertrek uit voor jouw kamer of voor de kamer van je kind en bestel eenvoudig online.

Lees minder...
236 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
 • Quick view

  Bink Bedding Wandlamp Auto Kobalt

  Vrolijke wandlamp in de vorm van een auto dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  34,50
 • Quick view

  Bink Bedding BB Zomer Slaapzak

  Deze Bink Bedding BB Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen. Voorzien van een leuke print.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Rainbow Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De mooie vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Zoë Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Zoë Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De mooie vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Fleur Vlaggenlijn

  Gebruik deze leuke Bink Bedding Fleur Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De mooie vlaggenlijn is verkrijgbaar in 3 verschillende maten gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Lars Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Lars Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De kleurrijke vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Fish Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Fish Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De kleurrijke vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Traffic Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Traffic Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De kleurrijke vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Ricky Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Ricky Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De kleurrijke vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Boaz Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Boaz Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De kleurrijke vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Zoë Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Zoë Dekbedovertrek zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  59,95

  21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Max Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Bink Bedding Max Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak openritsen. Erg praktisch!

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Bink Bedding Ster Wandlamp

  De BInk Bedding Ster wandlamp is een vrolijke wandlamp in de vorm van een ster dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  27,50
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Hanglamp

  De Bink Bedding Pique Hanglamp is een stijlvolle accessoire voor de baby- of kinderkamer. De lamp wordt geleverd inclusief pendel en is eenvoudig te bevestigen. De kap is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Pique Dekbedovertrek zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  39,95

  21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Onder dit Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 100 x 135 cm zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Boxkleed 71 x 122 cm

  Het Bink Bedding Bo Boxkleed 71 x 122 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt. Het stijlvolle boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Pique Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Wieglaken Zwart / Wit 75 x 100 cm

  Onder het Bink Bedding Indiana Wieglaken Zwart / Wit 75 x 100 cm ligt je kindje veilig en comfortabel in de wieg. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, kan in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  15,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Dekbedovertrek Zwart / Wit

  Onder dit Bink Bedding Indiana Overtrek Zwart / Wit zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Badcape

  In de stijlvolle Bink Bedding Pique Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Wieglaken 75 x 100 cm

  Onder het Bink Bedding Sil Wieglaken 75 x 100 cm ligt je kindje veilig en comfortabel in de wieg. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, kan in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  15,95
 • Quick view

  Bink Bedding Wandlamp Auto Wit

  Vrolijke wandlamp in de vorm van een auto dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  34,50
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Waskussenhoes Olijf

  Dit Bink Bedding Pique Waskussenhoes Olijf ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
236 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Trustpilot