BLN Kids

Het assortiment van BLN Kids bestaat uit diverse meubels die je kunt gebruiken voor de inrichting van een moderne kinderkamer. De meubels zijn strak en modern vormgegeven maar hebben tegelijkertijd ook een speelse uitstraling. Perfect voor de kamer van jouw kind of tiener! Dankzij de neutrale kleuren kun je de meubels eenvoudig met allerlei stijlen combineren. Dus of je gaat voor een jungle kamer of juist een prinsessengevoel wilt creeëren? De BLN Kids meubels vormen altijd de juiste basis.

Lees meer...

Voor de mooiste kinderkamer

Sta jij voor de taak om een kinderkamer in te richten? Met het assortiment van BLN Kids gaat dat vast lukken! Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. Afhankelijk van de leeftijd van je kindje en de grootte van de kamer vind je hier alle meubels die je nodig hebt. Een nachtkastje of bureau is tenslotte niet voor iedereen noodzakelijk, maar je hebt wel de optie om deze aan je bestelling toe te voegen.

Bestel BLN Kids meubels online

Via deze pagina kun je de meubels van BLN Kids heel eenvoudig online bestellen. Het grootste gedeelte van het BLN Kids assortiment is uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat er al snel een bezorgafspraak gemaakt kan worden en jij al snel aan de slag kunt met de inrichting van de kinderkamer. Overigens zijn de meubels ook perfect te gebruiken in andere ruimtes van het huis. Bestel jouw BLN Kids bed, bureau of kast vandaag nog op Babypark.nl!

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Bureau White / Natural

  Het BLN Kids Sacha Bureau White / Natural heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten. Het bureau beschikt over een opbergvak en opberglade.
  219,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje White / Natural

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje White / Natural heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.
  79,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kledingkast White / Natural 2-Deurs

  Het BLN Kids Sacha Kledingkast White / Natural 2-Deurs heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten.De kledingkast beschikt over veel opbergruimte.
  419,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Bureau Grey

  Het BLN Kids Sacha Bureau Grey heeft een Scandinavische look. Deze uitstraling komt door de schuine poten die eronder bevinden. Het bureau beschikt over een opbergvak en opberglade.
  219,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kledingkast Grey 2-Deurs

  Het BLN Kids Sacha Kledingkast Grey 2-Deurs heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine poten. De kledingkast beschikt over veel opbergruimte.
  419,-
 • Quick view

  BLN Kids Tipi Bed Wit 90 x 200 cm

  Het BLN Kids Tipi Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed waar ieder kinds droom uit komt! Een leuk MDF kinderbed in tipilook. Een eigen plekje waar ieder kind zich thuis voelt.

  459,-

  349,99

 • Quick view

  BLN Kids Tipi Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De BLN Kids Tipi Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handige aanvulling bij het Tipibed van BLN Kids. Het kan gebruikt worden als opberglade en slaaplade. Het grote voordeel is dat het vrijwel geen extra ruimte kost.

  129,-

  119,99

 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje Grey

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje Grey heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine grijze poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.
  79,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Bureau White

  Het BLN Kids Sacha Bureau White heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine poten in dezelfde kleur. Het bureau beschikt over een opbergvak en opberglade.
  219,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kledingkast White 2-Deurs

  Het BLN Kids Sacha Kledingkast White 2-Deurs heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine poten in dezelfde kleur. De kledingkast beschikt over veel opbergruimte.
  419,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kinderkamer Grey

  Het BLN Kids Sacha Kinderkamer Grey beschikt over meubels in een Scandinavische look. De Sacha kamer is een tijdloze en stijlvolle kamer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van hoogwaardig MDF.
  79,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kinderkamer White

  Het BLN Kids Sacha Kinderkamer White beschikt over meubels in een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten die onder ieder meubel bevinden.
  219,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kinderkamer White / Natural

  Het BLN Kids Sacha Kinderkamer White / Natural beschikt over meubels in een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten die onder ieder meubel bevinden.
  79,-
 • Quick view

  BLN Kids Tipi Bedlade Grijs 90 x 200 cm

  De BLN Kids Tipi Bedlade Grijs 90 x 200 cm is een handige aanvulling bij het Tipibed van BLN Kids. Het kan gebruikt worden als opberglade en slaaplade. Het grote voordeel is dat het vrijwel geen extra ruimte kost.
  139,-
 • Quick view

  BLN Kids Tipi Bed Grijs 90 x 200 cm

  Het BLN Kids Tipi Bed Grijs 90 x 200 cm is een kwalitatief bed waar ieder kinds droom uit komt! Een leuk MDF kinderbed in tipilook. Een eigen plekje waar ieder kind zich thuis voelt.
  429,-
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Kledingkast White / Pine 3-Deurs

  Het BLN Kids Sacha Kledingkast White / Pine 3-Deurs heeft een Scandinavische look. De stijlvolle 3-deurskast beschikt over extra veel opbergruimte. Daarnaast is deze kast gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  619,-
16 Resultaten
Trustpilot