Bloom Fresco

Bloom

Als één merk aantoont dat ook babymeubels stoer en modieus kunnen zijn, is het Bloom wel. Dankzij Bloom is de kinderstoel een prachtige aanvulling op je interieur. De mooie, trendy designs passen helemaal bij deze tijd. Je raakt niet uitgekeken op de mooie, trendy kinderstoelen, wipstoeltjes en ledikantjes. Bloom is een merk waar je blij van wordt!

Lees meer...

Het ontstaan van Bloom

Het merk is opgericht door vier vaders met oog voor design. Zij ontdekten dat moderne meubels voor baby’s vaak wel handig zijn, maar er niet altijd even hip uitzien. Naar hun idee passen veel babymeubels niet echt bij het designgevoel van hedendaagse ouders. En dus begonnen ze zelf met ontwerpen. En met succes!

Bloom kinderstoelen

De Bloom kinderstoelen herken je vaak aan de ronde zitjes en de unieke stoelpoten. Het design is verrassend anders dan dat van andere kinderstoelen. Bloom besteedt ook veel aandacht aan functionaliteit. De Bloom kinderstoelen verstel je gemakkelijk in hoogte. Ze zijn niet alleen geschikt voor een keukentafel, je zet ze ook in no time op hoogte voor een keukenbar.

Bloom ledikantjes

Ook de ledikantjes van Bloom zien er bijzonder uit. Sommige exemplaren zijn gelakt in buitengewone kleuren. Met een Bloom ledikantje maak je de babykamer tot een heel speciaal plekje. Ook deze meubels hebben soms meerdere verstelopties. Wie zich in Bloom verdiept, raakt al gauw verliefd op de leuke designs. Neem de tijd om kennis te maken met het uitgebreide Bloom assortiment op deze pagina.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Zitje Groot Coconut White

  Met deze inzet voor de Bloom Fresco Chrome kan je de kinderstoel aanpassen wanneer je maar wilt.
  79,-
 • Quick view

  Bloom Snug & Inleg

  Met de Bloom Snug creëer jij heel gemakkelijk een comfortabel nestje in het wipstoeltje of de kinderstoel van je (pasgeboren) kindje. De Bloom Snug is geschikt voor de Bloom Fresco Chrome en de Bloom Coco.
  33,15
 • Quick view

  Bloom Snug & Inleg Frost Grey

  De Bloom Snug is een zachte zitverkleiner voor de Bloom kinderstoel en de Babylounger.
  45,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Zitje Groot

  Met de Bloom Fresco Chrome Zitje Groot geef jij in een handomdraai een persoonlijke touch aan jouw Bloom Fresco Chrome kinderstoel. Verandert jouw interieur? Dan verandert de kinderstoel gewoon mee!
  69,-
 • Quick view

  Bloom Coco Stylewood Naturel Wipstoel

  De Bloom Coco Stylewood Naturel komt het beste tot zijn recht in een modern interieur. In dit wipstoeltje geniet je kindje van een zachte, natuurlijke schommelbeweging en komt je kindje helemaal tot rust.
  199,-
 • Quick view

  Bloom Snug & Inleg Black

  De Bloom Snug is een zachte zitverkleiner voor de Bloom kinderstoel en de Babylounger.
  45,-
 • Quick view

  Bloom Alma Hoeslakens Mini (2 per set)

  Deze hoeslakens van het merk Alma voelen zacht en comfortabel aan.
  55,-
 • Quick view

  Bloom Snug & Inleg White

  De Bloom Snug is een zachte zitverkleiner voor de Bloom kinderstoel en de Babylounger.
  45,-
 • Quick view

  Bloom Matras Alma Binnenvering 90 x 45 cm

  Dit Bloom Alma Matras met binnenvering is geschikt voor de Alma wieg. Op dit matras zal je kindje heerlijk slapen.
  89,-
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2